45 SNABere gav den gas til årets klubmesterskab den 25.11. i Stenderup Midt ved Kolding. OK Melfar havde sørget for udfordrende baner i det grøfterige terræn. Banerne var klar så tidligt, at vi kunne løbe klubmesterskab, inden de øvrige Vintercupløbere startede. Vores samlede resultatliste er her, -tak til Lars Munch for den.

Årets klubmestre blev:

D-12: Ella Kolstrup Hansen
D13-16: Johanne Thomsen
D35-44: Ditte Busch
D45-54: Lone Rasmussen
H-12: Axel Örnhagen Jørgensen
H13-16: Jeppe Caspersen
H17-39: Kristian Blok
H40-49: Martin Busch
H50-59: Jakob Pedersen
D55-64/H60-69: Poul Christensen
D65-/H70-: Jørn Thomsen

Hjerteligt tillykke til alle.

En del af mesterskabsløberne snuppede et forkert kort eller en forkert post i farten, andre startede ikke pga. sygdom. Men som det fremgår, kunne vi kåre mestre i næsten alle klasser. I nogle klasser var konkurrencen yderst tæt, kun 47 sekunder skilte Jeppe og Felix i H13-16, og kun 11 sekunder skilte Jakob og Kaj i H50-. Spændende om familien Isaksen tager revance næste år.

Ved aftenens klubfest blev flest mulige mestre hyldet og fik lov at holde pokalerne. Laura repræsenterede mor Ditte på bedste vis. Pokalerne bliver nu indgraveret og forventes klar til at blive hjembragt efter juleafslutningen 13.12.
Udenfor mesterskabet var der velfortjente (chokolade)præmier til Christina Hovgaard, Thomas Edvardsen og Helene Nissen.

Tak til alle, der var med, for en super hyggelig klubfest, ikke mindst tak til festudvalget for rigtig lækker mad og en velplanlagt aften - og tak til Rasmus for sjov underholdning, der åbenbarede hidtil ukendte kompetencer hos flere af deltagerne.

Vedhæftet:
Download this file (Klubmesterskab2017.pdf)Klubmesterskab2017.pdf[ ]344 kB