Frisk vind og solskin. Ikke særlig varmt, men fint for dem, som skal løbe. Os der skulle hjælpe stod lidt og frøs.

Det er altid spændende, om der nu kommer nogen til FIND-VEJ-DAG. Vi var en del til at hjælpe vores gæster i gang, så der skulle jo helst være noget at lave til os alle.

Heldigvis kom de. Børnefamilier med hunde og klapvogne. Bedsteforældre med børnebørn og et hold med 3 generationer. Flere unge og løbestærke, - en kom endda helt fra Bolivia, for at finde vej i Søndermarksskoven.

Der var 3 ruter: 2, 4 og 6 km. Det kan være langt, hvis man har korte ben, gerne vil undersøge skoven, - og så også skal en tur på legepladsen undervejs. En familie var 2½ time i skoven, men de havde haft en god tur.
Sprintbanen var godt besøgt af børn og deres forældre, - og så er der en fantastisk god legeplads i skolegården på Søndermarksskolen.

I alt var 66 ude at løbe. De 12 af dem var allerede medlem af klubben. Vi håber, at vi ser nogle af de øvrige 54 til træning i SNAB i de kommende uger. Flere gav udtryk for, at de godt kunne tænke sig at prøve mere orienteringsløb. På landsplan var der færre til FIND-VEJ-DAG end sidste år, men vi er godt tilfredse i OK SNAB, for vi havde flere gæster, end vi plejer.

Med hilsen fra Kate, Charlotte, Pernille, Kim, Henning, Grethe, Brian, Naja, Finn, Bettina, Frode, Peter og Louise.