Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

Magnus Dewett var i sidste uge med til at repræsentere Danmark ved EM i orienteringsløb i Ticino, Schweiz.
Individuelt stillede Magnus til start på sprint og mellemdistance. I begge discipliner var Magnus blandt de godt 50 ud af ca. 120 løbere, der kvalificerede sig til finalen, hvilket i sig selv er en godkendt præstation for så ung en seniorløber.

Vi træner om onsdagen kl 17:45 til ca 19 i skovene omkring Vejle.

Når vi er i Nørreskoven, mødes vi i klubhuset, Vejle Atletik Stadion.
Via kalenderbladet i topmenuen kan du se, hvor vi træner. Et par dage før træning i andre skove, bliver mødestedet lagt ind.

Vi tilbyder introduktion for alle aldersgrupper.
Vi har minitræning for børn op til ca 8 år. For ældre ungdomsløbere er der instruktion hver uge inden turen i skoven. For voksne tilpasser vi i forhold til ønsker og muligheder.

OK Snab er med i Vejle Kommunes indsats for at udvikle lokale sportstalenter via vores talentudviklings-samarbejde med OK Gorm: Team Vejle Orientering (TVO).

I onsdags d. 10/1 var der samlet en flok friske ungdomsløbere til årets første omgang vintertræning. Der var fint fremmøde og højt humør, og nu ser vi frem til nogle sjove, hyggelige og udfordrende onsdage her i januar, februar og marts, hvor der er mulighed for at give den gas i skoven!

45 SNABere gav den gas til årets klubmesterskab den 25.11. i Stenderup Midt ved Kolding. OK Melfar havde sørget for udfordrende baner i det grøfterige terræn. Banerne var klar så tidligt, at vi kunne løbe klubmesterskab, inden de øvrige Vintercupløbere startede. Vores samlede resultatliste er her, -tak til Lars Munch for den.

Årets klubmestre blev: