Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

Ida, Malin og Linus Agervig Kristiansson er udtaget til landsholdets U23-gruppe for 2021.
Der er i alt udtaget 17 løbere i alderen 19-23 år. Det primære mål for gruppens løbere er, at de fortsat udvikler sig gennem træning og konkurrencer, og at de opnår erfaring med, hvad det vil sige at præstere på højt internationalt niveau.

Eva Örnhagen Jørgensen er udtaget til den landsdækkende U18-gruppe. Til denne gruppe udtages halvårligt. I foråret planlægges med 2 samlinger: 8.-10. januar og 21.-24. maj.
Der er i alt udtaget 22 løbere i alderen 15-18 år. Her arbejdes også med løbernes udvikling, ligesom der arbejdes frem mod deltagelse i internationale konkurrencer.

Hjertelig tillykke med udtagelserne til jer alle 4. Vi glæder os over, at Snab er så flot repræsenteret, og ser frem til at følge jeres udvikling og indsats. Vi håber, der i 2021 kan afvikles internationale konkurrencer, hvor I kan vise de rød-hvide farver frem på fornem vis.

Vi glæder os til at afholde VM i orienteringsløb i Trekantområdet i uge 26, 2022.
Vi håber, rigtig mange medlemmer har lyst at hjælpe med at lave en uforglemmelig VM-fest:

Søndag 26/6 : Sprintstafet i Kolding
Tirsdag 28/6 : Knock-Out Sprint i Fredericia
Torsdag 30/6 : Sprint i Vejle

Hjerteligt tillykke til Eva Örnhagen Jørgensen og Jeppe Liengård Caspersen fra OK SNAB, der er udtaget til DOFs nye U18 gruppe. Når Felix Isaksen er oppe i sædvanlige omdrejninger, forventer vi, han også kommer med.

U18 gruppen er en landsdækkende gruppe for 15-18-årige TC-løbere, og den er en del af DOFs nye landsholdsstruktur pr. 2020.

Nova skolen har såkaldte eliteidrætsklasser for unge talenter, der i 7.-9. klasse gerne vil træne meget som en del af deres skolegang. Torsdag den 16. januar 2020 kl. 17-18.30 er der informationsaften på Novaskolen om eliteidrætsklasserne. Her i invitation til informationsaften og i informationsmateriale om eliteidrætsklasserne kan læses mere.

Malin Agervig Kristiansson er udtaget til Elitegruppen, og Ida Agervig Kristiansson og Linus Agervig Kristiansson er begge udtaget til Udviklingsgruppen.
Hjerteligt tillykke med udtagelsen til jer alle 3.

Ida, der bliver seniorløber i 2020, og juniorløberne Malin og Linus bor i Trollhättan og er derfor ikke med til onsdagstræning i Snab. Men på stævnepladser i weekenderne er de 3 ofte en aktiv del af Snab-lejren, ligesom de i årets løb hyppigt har hentet DM-medaljer.