Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

I onsdags d. 10/1 var der samlet en flok friske ungdomsløbere til årets første omgang vintertræning. Der var fint fremmøde og højt humør, og nu ser vi frem til nogle sjove, hyggelige og udfordrende onsdage her i januar, februar og marts, hvor der er mulighed for at give den gas i skoven!

45 SNABere gav den gas til årets klubmesterskab den 25.11. i Stenderup Midt ved Kolding. OK Melfar havde sørget for udfordrende baner i det grøfterige terræn. Banerne var klar så tidligt, at vi kunne løbe klubmesterskab, inden de øvrige Vintercupløbere startede. Vores samlede resultatliste er her, -tak til Lars Munch for den.

Årets klubmestre blev:

Magnus Dewett er for 3. år i træk udtaget til Seniorlandsholdet. Magnus får dermed også i 2018 optimale muligheder for sin træning og langsigtede udvikling.

Morten Örnhagen Jørgensen, der fra 2018 bliver juniorløber, har fået wildcard til Juniorlandsholdsaktivitet i 2018.

Nyhedsbrev#1 om VM i by-orientering 6.-11. juli 2020 i Trekantområdet finder du her.
Med nyhedsbrevet vil stævneledelsen gerne informere alle medlemmer i de fem arrangørklubber om, hvordan forberedelserne skrider frem.

Så er der snart U1 og U2 weekendkurser igen, og der er påny dømt orienteringsløb, leg og fællesskab! På sydkredsens hjemmeside - her - kan man klikke sig ind på indbydelsen til både U1-weekend ved Kolding lørdag-søndag d. 18-19/11 og U2-weekend ved Nr. Snede fredag-søndag d. 17-19/11 (i menuen i højre side under henholdsvis U1 og U2 gruppen). Nye løbere er meget velkommen i fællesskabet. I U1 (børn der højst fylder 13 år i 2018) må mor og far må være med som hjælpere.