Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

Morten Örnhagen Jørgensen skal repræsentere Danmark ved Junior VM den 7.-12. juli i Århus-Silkeborg-området.
Ida Agervig Kristiansson er udtaget som reserve til holdet, der består af seks H 17-20-løbere og seks D 17-20-løbere.

Et VM på hjemmebane er noget helt særligt både for de juniorer, der skal dyste – og for alle os andre, der dermed har gode muligheder for at komme og heppe og være med til at skabe en fest ! (+ evt løbe åbne baner, der kan købes på dagen).

Desuden er Eva Örnhagen Jørgensen, Malin Agervig Kristiansson og Linus Agervig Kristiansson udtaget til ungdoms-EM (EYOC), der afholdes den 28.-30. juni i Grodno, Hviderusland.

Hjertelig tillykke med udtagelsen til jer alle 5.

På DOFs repræsentantskabsmøde blev OK SNAB kåret til Årets Klub 2018.

Hjerteligt tillykke til os alle sammen!

Det er en super flot anerkendelse af det høje aktivitetsniveau og engagement, vi har i klubben.

Motivationen for kåringen til Årets klub 2018:

"Årets klub har gennem en årrække arbejdet med strategiske målsætninger, som har udmøntet sig i konkrete aktiviteter, som bl.a. omfatter frivillighed, børne- og ungdomsarbejde og voksentræning. Klubben har opnået en markant vækst i antallet af medlemmer i alle aldre.

Årets klub 2018 er OK SNAB.

3 dygtige Snab-juniorer : Malin Kristiansson, Morten Örnhagen og Ida Kristiansson var udtaget til Junior European Cup, der blev afviklet den 5.-7. oktober i schweiziske Villars Sur Ollon.

Søndag den 2.9. var 100 Snab'ere til divisionsmatch i Trelde. Denne imponerende deltagelse og en super flot indsats betød, at vi vandt sikkert over hver af de 3 klubber, vi dystede mod.
Dermed hentede vi en sikker sejr i årets anden runde af divisionsmatchen i Sydkredsens 1. division. Da vi i foråret vandt første runde næsten ligeså suverænt, vinder vi Sydkredsens 1. division med max. point.
Samtidig har vi kvalificeret os til Divisionsfinalen, der også kaldes DM hold. Den afvikles 7. oktober i Store Hareskov på Sjælland.

Godt 50 Snab-ere fik WOC2020-tøj i starten af sommerferien (nogen det hele, nogen kun noget). Tøjet blev luftet til Veteran-VM i Nordsjælland og til sommerferie-løb i Danmark og især i udlandet - for at skabe opmærksomhed om vores VM om 2 år.
Næste tøj-levering forventer vi midt i september. Jeg har været bestillinger og tøjposer igennem og har haft held med nogle match. Så på onsdag, eller ved anden lejlighed, kommer jeg med lidt tøj til de, der var heldige.