Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

Det danske Juniorlandshold gjorde det rigtig godt ved årets Junior VM. Der blev ikke hentet medaljer, men løberne sikrede sig en række rigtig gode og lovende placeringer i konkurrencerne, hvor ca. 160 af hvert køn fra i alt 41 lande deltog.

Billedet er fra kvalifikationen til mellemdistancen, hvor OK SNAB's Morten Örnhagen Jørgensen og 4 af de andre danske herre-løbere sikrede sig en af de kun 60 pladser i A-finalen.

Generelt løb Morten nogle gode og stabile løb og kan være rigtig godt tilfreds med sin indsats.

Med et suverænt løb sikrede Malin Agervig Kristiansson sig GULD i D-18 på Sprintdistancen ved de europæiske ungdomsmesterskaber (EYOC) i Grodno i Hviderusland.

Malin førte løbet fra post 3. Hun vandt i tiden 11:12 og med hele 31 sekunder til nr 2. En imponerende indsats - og en afslutning for Malin på EYOC der ikke kunne være mere velfortjent: Dagen før afbrød Malin sit løb på langdistancen for at hjælpe en tilskadekommen løber. Af stræktiderne ses, at Malin faktisk førte D-18 fra post 3 til post 8, hvorefter hun har afbrudt sit løb. En flot og uselvisk handling man skal og bør udvise, men som ikke desto mindre afkræver den største respekt.

Eva Örnhagen Jørgensen hentede en flot 18. plads på langdistancen. Trods sine kun 16 år løb Eva i D-18, hvilket gør resultatet endnu mere imponerende.

Morten Örnhagen Jørgensen skal repræsentere Danmark ved Junior VM den 7.-12. juli i Århus-Silkeborg-området.
Ida Agervig Kristiansson er udtaget som reserve til holdet, der består af seks H 17-20-løbere og seks D 17-20-løbere.

Et VM på hjemmebane er noget helt særligt både for de juniorer, der skal dyste – og for alle os andre, der dermed har gode muligheder for at komme og heppe og være med til at skabe en fest ! (+ evt løbe åbne baner, der kan købes på dagen).

Desuden er Eva Örnhagen Jørgensen, Malin Agervig Kristiansson og Linus Agervig Kristiansson udtaget til ungdoms-EM (EYOC), der afholdes den 28.-30. juni i Grodno, Hviderusland.

Hjertelig tillykke med udtagelsen til jer alle 5.

På DOFs repræsentantskabsmøde blev OK SNAB kåret til Årets Klub 2018.

Hjerteligt tillykke til os alle sammen!

Det er en super flot anerkendelse af det høje aktivitetsniveau og engagement, vi har i klubben.

Motivationen for kåringen til Årets klub 2018:

"Årets klub har gennem en årrække arbejdet med strategiske målsætninger, som har udmøntet sig i konkrete aktiviteter, som bl.a. omfatter frivillighed, børne- og ungdomsarbejde og voksentræning. Klubben har opnået en markant vækst i antallet af medlemmer i alle aldre.

Årets klub 2018 er OK SNAB.

3 dygtige Snab-juniorer : Malin Kristiansson, Morten Örnhagen og Ida Kristiansson var udtaget til Junior European Cup, der blev afviklet den 5.-7. oktober i schweiziske Villars Sur Ollon.