Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

Nova skolen har såkaldte eliteidrætsklasser for unge talenter, der i 7.-9. klasse gerne vil træne meget som en del af deres skolegang. Torsdag den 16. januar 2020 kl. 17-18.30 er der informationsaften på Novaskolen om eliteidrætsklasserne. Her i invitation til informationsaften og i informationsmateriale om eliteidrætsklasserne kan læses mere.

Malin Agervig Kristiansson er udtaget til Elitegruppen, og Ida Agervig Kristiansson og Linus Agervig Kristiansson er begge udtaget til Udviklingsgruppen.
Hjerteligt tillykke med udtagelsen til jer alle 3.

Ida, der bliver seniorløber i 2020, og juniorløberne Malin og Linus bor i Trollhättan og er derfor ikke med til onsdagstræning i Snab. Men på stævnepladser i weekenderne er de 3 ofte en aktiv del af Snab-lejren, ligesom de i årets løb hyppigt har hentet DM-medaljer.

Kom og hør om det spændende VM, vi afholder 6.-11. juli 2020.

Mens vi spiser fortæller vi lidt, og efter afrydning, ca. kl. 19:45, fortæller vi mere om arrangementet og om, hvad man kan hjælpe med.
Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Vi regner med at slutte ca kl 20:30.

Det danske Juniorlandshold gjorde det rigtig godt ved årets Junior VM. Der blev ikke hentet medaljer, men løberne sikrede sig en række rigtig gode og lovende placeringer i konkurrencerne, hvor ca. 160 af hvert køn fra i alt 41 lande deltog.

Billedet er fra kvalifikationen til mellemdistancen, hvor OK SNAB's Morten Örnhagen Jørgensen og 4 af de andre danske herre-løbere sikrede sig en af de kun 60 pladser i A-finalen.

Generelt løb Morten nogle gode og stabile løb og kan være rigtig godt tilfreds med sin indsats.

Med et suverænt løb sikrede Malin Agervig Kristiansson sig GULD i D-18 på Sprintdistancen ved de europæiske ungdomsmesterskaber (EYOC) i Grodno i Hviderusland.

Malin førte løbet fra post 3. Hun vandt i tiden 11:12 og med hele 31 sekunder til nr 2. En imponerende indsats - og en afslutning for Malin på EYOC der ikke kunne være mere velfortjent: Dagen før afbrød Malin sit løb på langdistancen for at hjælpe en tilskadekommen løber. Af stræktiderne ses, at Malin faktisk førte D-18 fra post 3 til post 8, hvorefter hun har afbrudt sit løb. En flot og uselvisk handling man skal og bør udvise, men som ikke desto mindre afkræver den største respekt.

Eva Örnhagen Jørgensen hentede en flot 18. plads på langdistancen. Trods sine kun 16 år løb Eva i D-18, hvilket gør resultatet endnu mere imponerende.