Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

Vi glæder os til at afholde VM i orienteringsløb i Trekantområdet i uge 26, 2022 og håber, rigtig mange medlemmer har lyst at hjælpe med at lave en uforglemmelig VM-fest:

Onsdag 29/6 : Sprintstafet i Kolding
Fredag 1/7 : Knock-Out Sprint i Fredericia
Søndag 3/7 : Sprint i Vejle

Hjerteligt tillykke til Eva Örnhagen Jørgensen og Jeppe Liengård Caspersen fra OK SNAB, der er udtaget til DOFs nye U18 gruppe. Når Felix Isaksen er oppe i sædvanlige omdrejninger, forventer vi, han også kommer med.

U18 gruppen er en landsdækkende gruppe for 15-18-årige TC-løbere, og den er en del af DOFs nye landsholdsstruktur pr. 2020.

Nova skolen har såkaldte eliteidrætsklasser for unge talenter, der i 7.-9. klasse gerne vil træne meget som en del af deres skolegang. Torsdag den 16. januar 2020 kl. 17-18.30 er der informationsaften på Novaskolen om eliteidrætsklasserne. Her i invitation til informationsaften og i informationsmateriale om eliteidrætsklasserne kan læses mere.

Malin Agervig Kristiansson er udtaget til Elitegruppen, og Ida Agervig Kristiansson og Linus Agervig Kristiansson er begge udtaget til Udviklingsgruppen.
Hjerteligt tillykke med udtagelsen til jer alle 3.

Ida, der bliver seniorløber i 2020, og juniorløberne Malin og Linus bor i Trollhättan og er derfor ikke med til onsdagstræning i Snab. Men på stævnepladser i weekenderne er de 3 ofte en aktiv del af Snab-lejren, ligesom de i årets løb hyppigt har hentet DM-medaljer.

Kom og hør om det spændende VM, vi afholder 6.-11. juli 2020.

Mens vi spiser fortæller vi lidt, og efter afrydning, ca. kl. 19:45, fortæller vi mere om arrangementet og om, hvad man kan hjælpe med.
Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Vi regner med at slutte ca kl 20:30.