Nyt om klubben

Blandede nyheder og informationer fra bestyrelsen.

3 dygtige Snab-juniorer : Malin Kristiansson, Morten Örnhagen og Ida Kristiansson var udtaget til Junior European Cup, der blev afviklet den 5.-7. oktober i schweiziske Villars Sur Ollon.

Søndag den 2.9. var 100 Snab'ere til divisionsmatch i Trelde. Denne imponerende deltagelse og en super flot indsats betød, at vi vandt sikkert over hver af de 3 klubber, vi dystede mod.
Dermed hentede vi en sikker sejr i årets anden runde af divisionsmatchen i Sydkredsens 1. division. Da vi i foråret vandt første runde næsten ligeså suverænt, vinder vi Sydkredsens 1. division med max. point.
Samtidig har vi kvalificeret os til Divisionsfinalen, der også kaldes DM hold. Den afvikles 7. oktober i Store Hareskov på Sjælland.

Godt 50 Snab-ere fik WOC2020-tøj i starten af sommerferien (nogen det hele, nogen kun noget). Tøjet blev luftet til Veteran-VM i Nordsjælland og til sommerferie-løb i Danmark og især i udlandet - for at skabe opmærksomhed om vores VM om 2 år.
Næste tøj-levering forventer vi midt i september. Jeg har været bestillinger og tøjposer igennem og har haft held med nogle match. Så på onsdag, eller ved anden lejlighed, kommer jeg med lidt tøj til de, der var heldige.

Tak for en hyggelig sæsonafslutning, og tillykke til vinderne af pointløbet:

Magnus Dewett var i sidste uge med til at repræsentere Danmark ved EM i orienteringsløb i Ticino, Schweiz.
Individuelt stillede Magnus til start på sprint og mellemdistance. I begge discipliner var Magnus blandt de godt 50 ud af ca. 120 løbere, der kvalificerede sig til finalen, hvilket i sig selv er en godkendt præstation for så ung en seniorløber.