Træningsløbet i morgen er i den bedste del af Munkebjerg, Midt. Skoven har tidligere været anvendt til forskellige stævner inkl DM'er, terrænet er noget af det aller-allerbedste, der findes i Danmark, men kortet var ved at være lidt gammelt. Jens Liengaard har nu revideret og lavet baner i de områder, der er gode. Der bliver print på "pretex" på mellemsvær og svære baner.

Mødetidspunkt: kl 17.15 for børn/ungdom og kl 17.30 for voksne

Mødested: Det sædvanlige sted på Vigen Skovvej ved den meget begrænsede parkeringsplads og kantparkering på vejen: https://goo.gl/maps/Ae3dnNMmYN3nZFvEA

Banelængder:
Mini 1,5 km
Begynder 2,0 km
Let 2,4 km
Mellemsvær 3,7 km 
Svær kort 4,0 km
Svær lang 5,1 km 

...siden sidst

99 tilmeldte til divisionsmatchen i Gråsten, hold da op, hvor er I gode!! VI stiller et yderst slagkraftigt hold, der på næsten alle måder er væsentligt stærkere end i foråret. Man kan stadig nå eftertilmelding i dag - vi mangler en kvinde, der kan gennemføre en mellemsvær bane (D21B). Og tja - nogle af de ældre børn i 16-18-års alderen  samt nogle voksne over 70 år.... Men det er et godt hold. Husk, at det er VIGTIGT AT GENNEMFØRE. I er blevet fordelt, så alene det at gennemføre (under 2½ time) vil være et bidrag til holdet.

I weekenden var der skov-DM på mellemdistancen i Grib Skov og dagen efter knock out-sprint. Snab kom hjem med mange flotte placeringer og medaljer i både ungdoms-, senior-elite og "veteran"-klasser. Det eneste danmarksmesterskab var vist Ulrika i D55 i skoven om lørdagen.