Onsdagens træning er fra klubhuset og med fællesspisning bagefter.

Mødested: Klubhuset, Atletik Stadion på Helligkildevej i Vejle

Mødetidspunkt: kl 17.15 for ungdomsafdelingen og kl 17.30 for de voksne. 

Tekniktræning for voksne: I morgen - og ved flere af de næste træninger - vil der være en kort teknik-introduktion eller -træning for de voksne, oftest målrettet "mellemsvært niveau" men i morgen både let og mellemsvært niveau. Det vil være umiddelbart efter fællesintroduktionen 17.30, se evt hjemmesiden:
http://ok-snab.dk/nyheder/26-anbefales/1790-kort-teknik-intro-for-voksne.html

Besøg fra DOF:

Vi får besøg af Camilla Bevensee fra Dansk Orienteringsforbund, DOF, der gerne vil tage billeder/små videoklip af os Snab'ere under vores træningsløb i Nørreskoven. 
Billedmaterialet vil vi i OK Snab bruge på hjemmeside og sociale medier. Samtidig vil Dansk Orienteringsforbund også bruge billedmaterialet i arbejdet med promoveringen af orienteringssporten i regi af Dansk Orienterings-Forbund og på forbundets hjemmeside, på Uddannelsesplatformen, i magasinet Orientering og på de sociale medierplatforme. 

Hvis der sidder nogen, som IKKE har lyst til at optræde på dette billedmateriale, skal I sende en mail til Louise Gjørup på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller lige hive fat i Louise inden træningsstart på onsdag...så finder vi ud af det. 

WildWest:

Omkring 19.30 afholdes et lille møde om "Wild West". Der er lige nu 8 Snab'ere tilmeldt, men man må gerne liste sig med, hvis man vil høre lidt om det fuldstændig skøre, vilde og vist også fantastisk løb, der kun afvikles hvert andet år