På onsdag den 10 august starter efterårssæsonen med det første træningsløb efter sommerferien.

Mødetidspunkt: Ungdomsløbere (og forældre) møder som sædvanligt kl 17.15 og Voksne kl 17.30

Mødested: mødested 01 på oversigten, ved klubhuset på Helligkildevej 2.

Inge har lavet gode baner til alle - og jeg tror, at der er fællesspisning bagefter (selvom jeg dog i skrivende stund ikke ved, hvem der er kokke).

Herefter er der onsdags-træning hver onsdag frem til efterårsferien. Vi nærmer os også en række af sæsonens store weekend-løbeoplevelser med jyske mesterskaber lige om lidt, i september danmarksmesterskaberne på Bornholm og fællesudflugten til divisionsmatchen i Stensbæk. Og i oktober vores store fælles klubtur til Trollhättan i Sverige.

OBS! Der er tilmelding til JFM stafet på fredag. I må meget gerne melde jer til senest torsdag, så vi har en chance for at sætte holdene, finde evt manglende løbere mv. Hvis I har aftaler på holdende vedrørende løberrækkefølge, er det også vigtigt, at det kommer med.

Sidst men ikke mindst: WOC 2022 - det lykkedes! Flere års forberedelse kulminerede nogle solfyldte juni-dage i et historisk vellykket arrangement. En enorm kraftanstrengelse for os som klub men også en kæmpeoplevelse at overvære og at være en del af. Herhjemme går to sætninger igen: "Det gør vi aldrig igen....". Men i næste åndedrag: "Godt, at vi gjorde det". For at arrangere VM er "once in a lifetime", og de dage blev fantastiske. Det har været en glæde og stolthed i løbet af sommeren at møde udenlandske landsholdløbere, se deres begejstrede opslag på sociale medier osv.