På onsdag foregår træningen i Grundet Nord - en orienteringsmæssig oplevelse af de sjældne!

Mødested: som noget nyt er OK Snab's mest benyttede mødesteder at finde på denne liste på hjemmesiden. Denne uges mødested hedder 08 Grundet NORD. (og er dér, hvor vandrerstien St Grundet Skovvej møder Ny Hornstrupvej).

Man kan IKKE parkere her (bortset fra dem, der skal transportere materiel), derfor:

Parkering: Der er to muligheder.

  • Der er god plads på arealet ved den gamle Grejsdals station (det er ca 350 m væk): Grejsdalsvej 374
  • eller kør af Gl. Hornstrupvej og til højre af AC Møllersvej. Her kan der kantparkeres så tæt på start som muligt - men OBS! KUN PÅ HØJRE SIDE (mod jernbanen) - IKKE mod husene på venstre side.

Mødetidspunkt: kl 17.15 for ungdomsløberne, og 17.30 for voksne.

Om træningsløbet: Der venter en orienteringsmæssig oplevelse af de sjældne! Vi, der bor i Grejsdalen, har i årevis gået og kigget på noget af det fineste skov, der findes i hele Vejleområdet - men da området er privatejet, har det været lukket for os. Vi fik adgang til DM i august 2021, og som en del af aftalen løb vi et træningsløb efterfølgende, men det var kun den allerlængste bane, der nåede derud. Jeg troede, at det var "once in a lifetime", men onsdag løber vi der igen - på DM-kortet, der stadig holder høj, høj kvalitet. 

Og.... denne gang er det ALLE, der kommer til at opleve skoven. Det kan ikke nægtes, at der er udfordringer med at lave gode baner til mini/begynder/let, men jeg synes faktisk, at det er lykkedes for banelægger Martin Busch. Mellemsvær og svære baner..... øj hvor bliver det fedt. Og meget kort, forresten, den længste bane er 3,9 km.