På onsdag er træningen i Nørreskoven - men IKKE fra klubhuset. Vi skal løbe i den modsatte ende, og det giver faktisk nogle helt andre baneforløb end normalt, selv på den lange svære. Felix og Jeppe har lavet fine baner (Karina har lavet mini-banen).

Mødested p-pladsen ved Hældagerskolen, Nørremarksvej 157.

Mødetidspunkt: kl 17.15 Ungdom og kl 17.30 Vokseninstruktion og derefter voksenstart

Og så lidt til kalenderen:

Træningsløbet onsdag d. 25/5 er SPRINT, og vi bruge træningen som KLUBMESTERSKABER I SPRINT på Jens Liengaards temmeligt fine sprintkort på Grundet. Der er indkøbt medaljer og det hele..... Lige om lidt kommer der en indbydelse med nærmere oplysninger. Man kan godt møde op og deltage som ved et helt almindeligt træningsløb, men det vil blive en fin mulighed for at "lege" at det er en konkurrence.

Til efteråret er der TO KLUBTURE.

• Den ene - til DM på Bornholm - kom der mail om i går. Læs mere her - tilmelding d 10.maj!!
  • Den anden vil nok få en lidt anden profil med mere fokus på hygge og læring. Den kommer til at gå til Trollhättan i SVERIGE, hvor vores Kristiansson-familie vil hjælpe os lidt..... Det bliver den sidste weekend i skolernes efterårsferie 21-23 oktober og er for alle medlemmer - unge og gamle, erfarne og nybegyndere. Der vil komme en mere udførlig indbydelse, men skriv det i jeres kalender!!