Mødested og mødetidspunkt

På onsdag er træningen på hjemmebane i Nørreskoven med start fra vores klubhus.

Starttidspunktet er kl 1800-1830, men lige præcis på onsdag kan der faktisk startes fra ca kl 16 (da nogle skal videre til WOC2022-workshop). I hvert fald fra omkring kl 17.15 tænker jeg, at der kan løbes natløb.

TILMELDING  senest mandag aften på Gorm Events: https://okgorm.dk/GormEvents/eventPage.php?event=Natl%F8b+3+nov+N%F8rreskoven

....og så det løse

Vores nattræninger fik en flot start i onsdags, hvor Gorm havde arrangeret et fint løb, og mange Snab'ere deltog. Det var især imponerende at se det flotte ungdomsløber-fremmøde på begynderbanen!

HUSK Nat-klubmesterskaberne d. 18/11 - indbydelse kan findes på vores hjemmeside.

Og.... Et nyt tilbud til alle voksne ("17-90 år"!!): To voksentrænings-teknikdage!! Lørdag d. 26/2 2022 bliver det på hjemmebane i Vejle-området, vi håber på mange deltagere.

Se "teaseren" her, mere information følger, men sæt allerede kryds nu ;o): TEASER - Sydkredsens teknik træning for voksne orienteringsløbere.pdf