Mødested og tid: Onsdag 1 september v Nørremarkshallen. Ungdom møder kl 17.15 og voksne møder Kl 17.30.

Parkering - opdatering fra Banelægger: Parkeringplads v Nørremarkshallen er udvidet betydeligt - med disciplineret parkering burde der være plads til alle biler. Ellers er der ekstra pladser på den nordlige del af P-pladsen ved Lukasskolen - op mod børnehaven Trip Trap Træsko. Og ellers længere væk ved Nørremarkcentret, det gamle sygehusvaskeri mv. Vi må ikke holde på de private veje omkring Nørremarkshallen.

Start: Der et et stykke vej at gå. 300 m for mini/begynder/let (banerne er "flade"), ca 800 m for mellemsvær, svær kort og svær lang (banerne er IKKE flade).

Den lange svære bane når fint op i DM-terrænet og løber faktisk en ret stor del af H21-banen. Så mange som overhovedet muligt bør løbe lang svær på onsdag!!

Da "Kort svær" ikke kommer op i DM-terrænet, har banelæggeren en nødløsning klar til "kort-svær-løbere", der hellere vil løbe i DM-skoven....men det snakker vi om onsdag (hvilket jeg meget klart kan anbefale!). Der er lidt langt til start ;o)

Banelæggerens supplerende oplysninger:

Som nævnt forløber en del af den lange svære bane i den nordlige del af terrænet. Kortene over Grundet Syd og Nord er endnu ikke flettet sammen, så der skal løbes på to kort med kortvend. Grundet Nord er nytegnet til DM Mellem og derfor helt opdateret. Grundet Syd er et par år gammel, men stadig et meget fint kort. Generelt kan alle stier på kortet ses/anes i terrænet, men mindre stier kan stedvist være overvokset eller belagt med grene fra skovarbejde.

En enkelt sti er nærmest ufremkommelig. Den har man ikke lyst til at løbe på, medmindre der forinden har været en venlig person forbi med en buskrydder - det har der ikke! Stien er markeret med en violet linje på kortet. Se venligst vedlagte klip. Ellers er terrænet fint fremkommeligt så længe man holder sig til de hvide områder. 

 .....siden sidst

Efter alt den snak om DM-terræn, så er det måske på sin plads med en uddybning ;o) OK SNAB afviklede Danmarksmesterskaberne i orienteringsløb på mellemdistancen i lørdags. Mange af jer var involveret som hjælpere, andre i OK SNAB gik glip af en fantastisk dag med godt humør, glade løbere og et godt sammenhold. Stævnet var simpelt hen SÅ vellykket, stor tak til især banelæggere og stævneledere for at muliggøre, at vi alle fik sådan en dejlig dag. Lørdag fik mig bestemt til at glæde mig endnu mere til at byde verdenseliten velkommen i Vejle i juni måned 2022. 

De næste to onsdage (altså d 1.sept og d 8.sept) har vi så fået lov til at løbe i de private skovområder, der udgjorde DM-terrænet. På onsdag er det den del, der ligger øst for åen/jernbanen, og mens der jo er løbet i den kommunale del ind mod byen, er resten af skoven ny for OK SNAB (der var kort i 80'erne). Det er gammel og meget, meget smuk skov med enorme bakker..... Overraskende let fremkommelig.