Mødested og tidspunkt:

Der kan startes fra kl 17-17.10. Ungdomsløberne møder kl 17.15. Herefter er der igen fri start fra omkring kl 17.30-18.00. MEN derudover er "hele byen" inviteret til at prøve orienteringsløb kl 17.30-18.00.

Træningen i denne uge foregår i Nørreskoven, så start og mål er ved Klubhuset.

...og så lidt bonus-info

I onsdags i Munkebjerg var vi 150 deltagere.
Derudover har det været et par fantastiske uger for vores orienteringsklub - 6 Danmarksmestre i individuel sprint i den forgangne weekend og to sprint-stafet hold øverst på skamlen! Det kan du læse om i Jeppe E's beretning.

Derudover er hjemmesiden blevet opdateret igår. Strukturændringerne er primært foretaget under ”mest for medlemmer”- her vil træningsplanen blandt andet blive hurtigere at finde, og der er ændret lidt i hvilke navne og indhold de forskellige menupunkter har. Under ”om OK SNAB” er menupunktet "klubben” nu at finde, og under ”klubbens historie” er der tilføjet et punkt med ”løb gennem tiderne”.
Vi håber, I vil tage godt imod ændringerne. Hvis I oplever uhensigtsmæssigheder, så henvend jer til Louise eller Henning.
På facebook-siden sker der også en mindre ændring i den kommende uge. Gruppen ”Snab’s interne gruppe” ændrer navn til ”OK Snab medlemsgruppe”. Det sker er i håb om at få endnu flere af klubbens medlemmer – især nyere løbere – til også at blive medlem af denne Facebook-gruppe.