Mødested og tidspunkt.

Der kan som altid startes fra kl 17-17.10. Ungdomsløberne møder kl 17.15. Herefter er der igen fri start fra omkring kl 17.30-18.00.

Onsdagens træning er i Munkebjerg Vest, og Jeppe E har drejet nogle virkelig gode baner, så der er noget at glæde sig til. Der er kortvend på den lange bane. Læs den vedhæftede instruktion ift parkering og andet info: Instruktion - Onsdagstræning i Munkebjerg Vest d.pdf

.... og så lidt bonus-info.

Det er nok årets mindst charmerende parkeringsområde, men selve terrænet holder høj, høj klasse. Faktisk har kommunen købt et stykke skov, som ikke ret mange har opdaget. Der er både et helt flat, forholdvis åbent og lækkert område samt en del med mere klassisk Munkebjerg-agtig storkupering. 

Området er præget af en række kulturminder. Her vil jeg nævne brandtomten efter det hedengangne Ulvehave Badehotel. Ejer Poul Hansen brændte det af 1 februar 1911, og i forbindelse med afsløring af alle hans kriminelle aktiviteter blev han ligefrem idømt dødsstraf (der dog blev ændret til livstidsfængsel). Hotellet blev dog genopbygget og stod frem til 1970,  man kan stadig ane den tildækkede undergang (under jernbanen) ned til stranden. Et plateau ovenfor markerer stedet, hvor den berømte TV-mast stod, hvorfra der kunne trækkes fjernsynssignal fra Hamburg og dermed som det første sted i Vestdanmark muliggjorde, at man kunne se TV. Den berømte ulvegrav, som har givet navn til Ulvehavevej er også på kortet men er dog ikke postplacering denne gang. Man lokkede angiveligt ulven til at falde ned i graven, hvorefter den kunne aflives. I 1663 dræbte Jens Bertelsen ligefrem en ulv med de bare næver. Få år før, i 1657, havde de lokale kvinder brugt graven som skjul under svenskekrigen.

Vel mødt onsdag.