Jeg havde aftalt at løbe sammen med far. Vi kom i sidste øjeblik, men vi nåede at høre Rikke og Lone forklare lidt om løbet. Da starten gik opdagede jeg at jeg havde glemt mit kompas, med så fandt jeg det i min taske og så løb vi afsted.

Vi startede med at finde post 3. Der var der en ledetråd. Der stod "gebis". Jeg og far undrede os, men så fandt vi et gebis nede ved togbanen. Desværre kunne vi ikke finde nogen post der. Da jeg og far kom løbende over på den anden side af motorvejen så vi en post uden ledetråd. Vi kiggede på kortet og jeg sagde: Men far, er det ikke gebisset? Og det var det! Far var meget stolt. Vi fandt også mange andre poster, og vi løb stærkt.

Det var en post som gav 100 point. Den SKULLE vi bare finde. Heldigvis var den tæt på målet. Det var sjovt at løbe Skt Hans løb. Nogle af gåderne var lidt svære, men godt fundet på af Rikke og Lone. Det var godt at jeg slog Morten. Han havde glemt en kuglepen og fik minuspoint! Store-Morten (Schou) vandt løbet med 340 points. Vi fik 330 points. Jeg glæder mig til at se hvad Store-Morten finder på til næste år.

Kærlig hilsen Eva