Der bliver lagt mange gode kræfter i at arrangere orienteringsløb. Og som stor nyder af sporten er det dejligt også at være en af dem som 'står for det' en gang i mellem. Det var sjovt at være en del af teamet i til Vejlestafetten i søndags. Der var travlhed i beregningen, tilfredse kunder i kiosken og glade børn på børnebanen. Forud lå der mange timers forberedelser med planlægning og banelægning, men stævneleder Peter smilede - regnen til trods, og Flemming kunde konstatere at alle poster blev fundet. De SNAB-hold som var med gjorde god figur, og jeg tror, at alle som var med i Frederikshåb var godt tilfredse med turen i skoven.

Vi havde glædet os længe. For Morten og Eva betød det, at de skulle være med på et par af SNABs stærke ungdomshold i Light-klassen, og Axel var stolt over at skulle være børnebane-arrangør. Det var spændende at se, hvordan holdene blev sat, og hvilke klubber som skulle stille til start. Eva var lidt spændt; det der med at løbe på et hold er stort, men at skulle afløse Rikke og give kortet videre til Rasmus, passede hende fint og hun kunne sove trygt. Morten var tændt. Som afslutter på et hold med Thomas, Amanda og Felix glædede han sig til at være med blandt de forreste. Selvfølgelig var det spændende også at skulle løbe de baner, som farmand havde brugt så mange aftenener ved computeren og timer i skoven på.

Og det gik godt. Jeg kunne følge stævnet fra Børnebaneteltet. Jeg ved at 'teamet' var stolte af stævnepladsen, og den var også god. Det var sjovt at se Fidusstarten. De fleste kom rettidigt afsted - og hjem igen. Henrik og speakerteamet gjorde det muligt at følge konkurrencen, og jeg kunne se, at børnene blev hjulpet og sendt godt afsted af Lone ved starten. Jeg kunne se løberne passere ved publikumsposten og følge indløbet mod sidsteposten. Der blev heppet på alle, uanset klubfarve og placering. I et stafetløb er alle ture afgørende, og det er skønt at blive taget imod af vennerne!

I lightklassen vandt Melfar foran SNAB og i Classic vandt et af GORM-holdene. Mange o-familier tog chancen og deltog i familiedysten. Den er populær! Her var familien Damgaard fra Gorm hurtigst.

Det blev en lang dag. For materialeforvalter Jens blev det en meget lang dag, men nu har han også overblikket til næste gang. Uden en koordinator og praktisk tovholder funker det ikke; men det var styr på tingene, og mig bekendt klappede det hele. Resultatformidlingen drillede lidt, og regnen gjorde det hele lidt mere besværligt, men det er næsten allerede glemt.

Hvis du som læser mangler dit løbskort, kan du få det på tirsdag i Søndermarksskoven. Jeg tager stakken, der lå tilbage på stævnepladsen, med til træning. Resultaterne kan ses på løbets hjemmeside.

Vi ses!