Vi var i godt selskab i søndags, da DM for klubhold - også kaldet Divisionsfinalen, blev afviklet. Store busser fra henholdsvis Hillerød og Silkeborg rullede ind ad grusvejen mod stævnepladsen i Vester Thorup klitplantage nordvest for Fjerritslev, og allerede på P-pladsen kunne vi fornemme at også Pan Århus, Tisvilde og Gorm  stillede med store, stærke hold. Men vi var indstillet på at gøre en god figur og 'vise flag', selvom vores bus ikke var helt så stor og flot, og selvom vi ikke kunne stille i stærkeste opstilling. Det gjorde vi også - omend resultaterne blev noget blandede. Vi endte som nr 6 ud af de 6 hold, men alle fik en udfordrende tur i skoven og en herlig klubtur.

Vi var ca 40 SNAB-ere, der stod på den lejede bus tidligt søndag morgen. Michael var chauffør (tak for det!), og med speederen i bund en stor del af tiden kørte han os sikkert mod nord, mens vi andre kunne nyde morgenkaffen, avisen og solopgang over Horsens nord... Busturen gav os lejlighed til at småsnakke og lade op.

På stævnepladsen var to klubtelte base. Herfra kunne vi følge stævnet, heppe på løberne og efter-snakke. Der var en del at diskutere, da skoven er meget krævende. Jeg opsnappede et par spontane reaktioner på terræn og/eller egne præstationer; "I dag har jeg bommet lidt, mor. Det var heldigt at Rikke kom forbi" (Eva på bane 8); "Røv og nøgler" (Jens, som havde lidt for travlt på bane 5); "Men det var godt nok flot." (Jens igen, som senere på banen havde tid til at nyde udsigten over vandet); "Det var noget andet end Nørreskoven!" (Rasmus, som imponerende gennemførte bane 1 med kun et par måneders erfaring); "God skov, men meget op og ned" (over de gamle strandvolde (red.)(Rasmus N. på bane 5); "I dag har jeg lært noget... "(Helle, på bane 4B).

Jens Christian var øverst på listen i H14 (bane 5) og fik klubbens eneste 1. plads - og dermed mange gode points. Andre unge, dygtige points-nappere var Magnus (Bane 1), Morten S. (bane 2A), Josephine (bane 2B), Morten Ö (bane 7A) og Amanda (bane 7B). Vi kan også notere, at Per strategiskt stillede op på bane 3A og sikrede gode point. Godt gået, og tak for indsatsen alle sammen. Det er dejligt at divisionsmatchen kan samle både unge og gamle, rutinerede og mere uerfarne. Det er værdifuldt for klubben, uanset niveau og evne.

Løberne fra Pan kunne efter optælling tage pokalen med hjem til Århus. Det lykkedes Gorm tage en solid sejr over os i SNAB denne gang, men vi kommer igen! Ikke også?

Og så gik turen hjemad. SNAB on tour...For børnene var festen i bussen først slut, da vi nåede tilbage til klubhuset. Tak for turen.