En fantastisk dag i det sydfynske – SNAB vinder det hele.

Det var med bange anelser vi drog af sted til årets første divisionsmatch for mange trofaste divisionsløbere var forhindret, så det var et beskeden hold på 47 mod normal 60+. Ville det blive den totale ydmygelse af Gorm i Slæbæk ved Svendborg?

Det viste sig hurtig, at det var et super hold, som var til start fra Snab og vores løbere lå helt i top på de baner, hvor vi skal slå til for at hente mange point.
På bane 1 blandede Magnus sig for alvor med seniorerne med en tredje plads mellem Flemming og Jesper. På bane 2 vidste Karsten allerede, da han gik i skoven, at Viktor havde løbet en super tid, men Karsten formåede at henvise Viktor til andenpladsen.
På damebanen holdt Ulrika og Josephine deres normal høje niveau og blev nr. 2 og 4, og her var det kun 2 junior elite løbere som kunne true dem.

Med ovennævnte flotte resultater, så vandt vi stort på de meget betydende baner 1, 2a & 2b, dertil hentede vores ungdomsløbere rigtig mange tillægspoint. F.eks. havde Snab den hurtigste dreng i alle ungdomsklasser - utrolig flot.
Snab vandt alle matcher og har dermed et utrolig godt udgangspunkt inden den næste match 4. september.

Match 1: Odense Ok - Ok Gorm 99,0 - 93,0

Match 2: Odense Ok - Ok H.t.f. 101,0 - 87,0