OK Snab kom hjem fra DM HOLD i Store Hareskov med den ventede 5. plads – og så var vi endda snublende nær ved at erobre 4. pladsen fra Silkeborg. Det var de helt små marginaler der gjorde, at vi således måtte nøjes med det forventede resultat, men det brugte vi nu ikke mange minutter på at ærgre os over.

5. pladsen til OK Snab vidner om den store bredde, der efterhånden er i klubben. Vi manglede en lang række af vores bedste folk, men formåede alligevel at stille med et slagkraftigt hold på næsten 60 o-løbere i højt humør, klar til DM HOLD-finalen på en dejlig efterårs-solskins-søndag i Store Hareskov nord for København.

Ballerup OK stod for et rigtig godt løb i en skov, der på sin vis mindede om Nørreskoven med sine mange bøgetræer, men alligevel bød på tætheder og et kurvebillede, der gav udfordringer til alle. Der var ikke så mange højdemeter, ind i mellem kunne der løbes hurtigt, men der skulle også orienteres.

FIF Hillerød vandt DM titlen i et usædvanligt tæt opgør foran OK Pan og Tisvilde Hegn. Vi slog igen sydkreds-kollegerne fra Kolding, men kunne som ventet ikke helt hamle op med de stærke klubber i nord- og østkredsen. Og så alligevel - vi var altså utrolig tæt på at slå Silkeborg på 4. pladsen, som dog endte med at trække det længste strå i den indbyrdes match 124–119. Få sekunder i enkelte klasser skilte os fra at snuppe en overraskende 4. plads, men det må komme om et år eller to…

På holdbilledet øverst ses den del af holdet, der var med klubbussen hjem. Det var glædeligt, at vi – på trods af at det foregik på Sjælland - var så mange, at vi kunne fylde en bus, så der blev en hyggelig klubtur ud af det. Til højre ses, hvordan de rutinerede Snab'er selvfølgelig slog klubteltet op i det solbeskinnede hjørne af stævnepladsen og nederst ses en håndfuld glade D12-piger.