Vi har været lidt tilbageholdende med at fortælle om DM stafet, men nu skulle det være ganske vist: Vi kan sige tillykke til en lang række løbere fra OK Snab, der står til at få overrakt forsinkede DM medaljer.

Der var problemer med teknikken og dermed tidtagningen ved DM stafet, som Herning OK afholdt på Harrild Hede lørdag d. 8/9. Efterfølgende har de kæmpet bravt for at få det løst, og det lader til at det lykkedes.

Det var ellers en fin dag med udfordrende terræn og en sjov stævneplads ved Naturcenter Harrild Hede, hvor der var et mylder langs Holtum Å og ikke mindst på broen, der skulle passeres i tre adskilte baner til henholdsvis publikum, udløb fra start/skiftezone samt publikumspassage. Det gik fint, det var festligt – og kun lettere kaotisk.

Igen var der mange deltagere fra OK Snab, og bl.a. var der hele otte ungdomshold med, når vi medregner D20 og H20. Der var guld til Helene, Irene og Ulrika, der havde fart i skoene i D50, sølv til Malin, Rikke og Ida i D20 og Kaj, Jesper og Flemming i H50 samt bronze til Linus, Jeppe E og Morten i H20 og Thomas S, John og Martin i H35. Tillykke!

Det er jo næsten altid sådan, at det kunne være blevet til mere. Men det skal lige nævnes, at drengene i både H12 (Rasmus, Sejer og Axel) og H16 (Jeppe L, Mads og Felix) havde fået medaljer, hvis ikke begge hold var blevet disket. Det er hvad der kan ske, så det er bare op med hovederne. Vi glæder os over, at de unge har fart på!

Fotos er fra Herning OK's hjemmeside. Se resultater mm her: http://www.herning-orienteringsklub.dk/herning-orienteringsklub.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=1069&Itemid=150