Magnus Dewett og far, Torben Kristensen; to af klubbens i alt fem Danmarksmestre på langdistancen.

 

Som Snab'er var det svært at få armene ned, da  resultatlisterne var hængt op ved søndagens DM lang i Ulbjerg Plantage.

For det første vandt 22-årige Magnus Dewett senioreliteklassen H21 og modtog en DIF mesterskabsmedalje.

Det menes at være første DIF-medalje til en Snab-løber - i hvert fald i meget lang tid (den uddeles kun til vinderen af H21 og af D21).
Imponerende flot af Magnus, der i flere år har satset meget målrettet. Efter løbet fortalte en glad Magnus, at han har haft en lang periode, hvor han har trænet rigtig godt - dejligt at det i den grad gav pote i dag.

Men det var kun starten: I H16 blev Felix Isaksen også dansk mester. Felix har før vundet DM-medaljer, men denne er Felix' første individuelle guldmedalje. Jeppe Liengaard sikrede sig i samme klasse en absolut godkendt delt 4. plads. Det skal også nævnes, at 4 af de 5 bedst placerede løbere i H16 er med i Team Vejle Orientering, vores talenttræning fælles med OK Gorm (og med deltagelse af målrettede løbere fra andre klubber i trekantsområdet). Et resultat der også kaster glans over de 4 dygtige og engagerede TVO-trænere fra Snab.

I D18 vandt Malin Agervig Kristiansson sølv. Malin er en af vores nye svenske klubkammerater, som inviterer i efterårsferien. Imponerende at Malin allerede viser sig så stærk i dansk terræn.

Morten Örnhagen Jørgensen vandt bronze i H18. Efter en skadesperiode var det ekstra glædeligt igen at se Morten på podiet. På den 11 km lange bane var Morten blot små 2 minutter efter vinderen.

Generationen ældre hentede hele 3 guldmedaljer: Torben Kristensen vandt H55, Ulrika Örnhagen Jørgensen vandt D50 og Flemming Jørgensen vandt H50.

Hjerteligt tillykke med alle de flotte placeringer - der alle er opnået i et rigtig stærkt felt.

Viborg OK havde lavet et flot stævne med spændende og varierede baner på et super godt kort over et sjovt og afvekslende terræn. Så for os der ikke har fysik og/eller o-teknik til de flotte placeringer blev det også en sjov og rigtig dejlig dag i skoven.