I den første uge af sommerferien var hele 14 børn fra OK Snab med til årets U1-sommerlejr. Der var fokus på både orienteringsløb og fællesskab, og det var endnu engang en fantastisk oplevelse for alle børn og voksne fra hele sydkredsen.

Ella Kolstrup Hansen, der er 11 år og løber i OK Snab, har skrevet nedenstående beretning:

Den første uge af sommerferien, var der U1 sommerlejr. Det var fra søndag til torsdag på Kronhede Lejrskole tæt på Ulfborg. Der var ca. 15 piger og 24 drenge fra hele sydkredsen.

Vi løb en masse løb, både om formiddagen og om eftermiddagen. Vi løb i forskellige terræner, både på heden, i klitterne og i skoven. Der var baner i forskellig sværhedsgrader. Mandag og tirsdag var vi ude at bade i nogle søer efter løbene. Det var rart at blive kølet af, for det var meget varmt. De sidste dage løb vi forskellige hyttemesterskaber. Til hyttemesterskaberne fik vi et sjovt kælenavn hver, som de voksne havde fundet på.

Når vi kom tilbage til hytten efter løbene, måtte man lege udenfor, eller man måtte være inde på værelserne. Der var to pigeværelser og fire drengeværelser. Vi piger spillede kort og spiste chips og slik. Det var virkelig hyggeligt at være sammen med de andre piger, fordi vi grinede og havde det rigtig sjovt. Det var en rigtig god oplevelse at være på U1 lejr, fordi man lærte en masse nyt om orientering og fordi man fik en masse venner.

Ella
OK Snab

Herunder ses 14 seje Snab-unger på sommerlejr: Sejr, Agnes, Lea G, Lea H, Laura, Olivia, Axel, Rasmus, Ebbe, Alma, Marie, Silas, Ella og Filippa.