Danish Spring er en rigtig forårsbebuder for mange orienteringsløbere i Danmark, Norge og Sverige. Specielt når vinteren trækker ud hos vores nordiske naboer og stævne på stævne bliver aflyst pga. sne er det jo rart, at man kan tage til lunere himmelstrøg (hm?).
I år blev det internationale stævne afholdt i Sorø (sprint), mens mellem- og langdistancen blev afholdt i Hvalsø-skovene.
Der er hård konkurrence om top-placeringerne, og derfor var det glædeligt at se at mange snab'ere er kommet godt i gang med den nye sæson.

I herrernes eliteklasse gjorde Magnus Dewett det godt både fredag (10. plads i sprint) og lørdag (5. plads på mellem). Dejligt var det også at se Mortens deltagelse i både sprint og mellem i den stærke Junior Elilte-klasse, hvor det blev til en fin 14. plads i sprinten fredag og en 22. plads i mellem lørdag. Vores nye svenske medlem i samme klasse Linus opnåede en 11. plads på mellem og 24. plads på den lange. Linus' to søstre Ida og Malin blev henholdsvis 8. og 15. på mellem-distancen og Ida 10. på lang-distancen. Flot.

Øvrige udvalgte resultater:
H12: Axel 3. plads på mellem og 2. plads på lang.
D16: Eva 2. plads på mellem og 3. plads på lang.
H16: Jeppe 4. plads på mellem og 8. plads på lang.
Alle resultater kan findes på Danish Springs hjemmeside og baner kan nær-studeres på Livelox.
Næste udfordring er om allerede indenfor en uge, hvor der venter en hel del sværere baner på Fanø, end de hurtige, men sjove baner i Hvalsø.