Orienterings-oplevelser

Beretninger om vores egne løb og om løb, Snab'ere har deltaget i.
Vi har en fast skribent til de fleste løb, men du er velkommen til at bidrage.

Lørdag d. 5/1 blev årets første vintertræningsløb afviklet i Nørreskoven.

84 glade løbere var en tur i skoven i det dejlige vejr, hvor Malene havde sørget for udfordringer til alle med rigtig gode baner.

Resultater: Se vedhæftede PDF-dokumenter nedenfor.
Stræktider: Winsplits - klasser

Banerne er tilgængelige på O-track.

Resultater Liveresult.orientering.se

Resultatliste klasser: se vedhæftede
Resultatliste baner: se vedhæftede

Stræktider klasser (Winsplits)

O-track

Samlet resultat i vintercuppen

Onsdag før efterårsferien markerede traditionen tro afslutningen på sommersæsonen. Sæsonafslutningen er altid festlig i OK Snab, og i år havde Amanda og Kaj lavet sjove og anderledes udfordringer til både store og små.

Til børnene var der en parløbsstafet omkring Kirkebakkeskolen, hvor man skulle skiftes til at flytte en genstand fra post til post. Banen bød på mange trappe-højdemeter!

OK Snab kom hjem fra DM HOLD i Store Hareskov med den ventede 5. plads – og så var vi endda snublende nær ved at erobre 4. pladsen fra Silkeborg. Det var de helt små marginaler der gjorde, at vi således måtte nøjes med det forventede resultat, men det brugte vi nu ikke mange minutter på at ærgre os over.

5. pladsen til OK Snab vidner om den store bredde, der efterhånden er i klubben. Vi manglede en lang række af vores bedste folk, men formåede alligevel at stille med et slagkraftigt hold på næsten 60 o-løbere i højt humør, klar til DM HOLD-finalen på en dejlig efterårs-solskins-søndag i Store Hareskov nord for København.

Vi har været lidt tilbageholdende med at fortælle om DM stafet, men nu skulle det være ganske vist: Vi kan sige tillykke til en lang række løbere fra OK Snab, der står til at få overrakt forsinkede DM medaljer.

Der var problemer med teknikken og dermed tidtagningen ved DM stafet, som Herning OK afholdt på Harrild Hede lørdag d. 8/9. Efterfølgende har de kæmpet bravt for at få det løst, og det lader til at det lykkedes.

Magnus Dewett og far, Torben Kristensen; to af klubbens i alt fem Danmarksmestre på langdistancen.

Som Snab'er var det svært at få armene ned, da  resultatlisterne var hængt op ved søndagens DM lang i Ulbjerg Plantage.

For det første vandt 22-årige Magnus Dewett senioreliteklassen H21 og modtog en DIF mesterskabsmedalje.