Orienterings-oplevelser

Beretninger om vores egne løb og om løb, Snab'ere har deltaget i.
Vi har en fast skribent til de fleste løb, men du er velkommen til at bidrage.

2. afdeling af trekantklubberns vintercup foregår i Haraldskær ved Skibet i Vejle.
Mødested er avlsbygningerne overfor Hotel Haraldskær.
Afmærkning fra Skibetvej/Bredstenvej (https://www.google.dk/maps/@55.703485,9.4355559,17.75z).

Der er mulighed for start mellem 12.30 og 14.00. Postindsamlingen begynder 15.00.

Følgende banelængder tilbydes:
Maxi 1 (svær): 7,2 km
Maxi 2 (svær): 5,5 km
Maxi 3 (svær): 3,3 km
Midi (mellemsvær): 4,0 km
Mini (Begynder/let): 3,3 km

Banelægger er Torben Kristensen, OK Snab

Inden du løber skal du registreres i stævnekontoret:
1) Udfyld en seddel med briknr., navn, klub og bane.
2) Aflevér sedlen til beregningen

Efter løbet skal du huske at få din brik aflæst i beregningen
Resultater er tilgængelige umiddelbart efter aflæsningen på Liveresult.orientering.se.

Der benyttes Sportident til arrangementet. Vi har et begrænset antal brikker til udlån, så medbring gerne din egen brik.
Der er løse postbeskrivelser til de, som medbringer en definitionsholder.

Se nuværende stilling i vintercuppen her: http://www.fros.dk/loeb/2018/VinterCup/vintercup201819.htm

Onsdag før efterårsferien markerede traditionen tro afslutningen på sommersæsonen. Sæsonafslutningen er altid festlig i OK Snab, og i år havde Amanda og Kaj lavet sjove og anderledes udfordringer til både store og små.

Til børnene var der en parløbsstafet omkring Kirkebakkeskolen, hvor man skulle skiftes til at flytte en genstand fra post til post. Banen bød på mange trappe-højdemeter!

OK Snab kom hjem fra DM HOLD i Store Hareskov med den ventede 5. plads – og så var vi endda snublende nær ved at erobre 4. pladsen fra Silkeborg. Det var de helt små marginaler der gjorde, at vi således måtte nøjes med det forventede resultat, men det brugte vi nu ikke mange minutter på at ærgre os over.

5. pladsen til OK Snab vidner om den store bredde, der efterhånden er i klubben. Vi manglede en lang række af vores bedste folk, men formåede alligevel at stille med et slagkraftigt hold på næsten 60 o-løbere i højt humør, klar til DM HOLD-finalen på en dejlig efterårs-solskins-søndag i Store Hareskov nord for København.

Vi har været lidt tilbageholdende med at fortælle om DM stafet, men nu skulle det være ganske vist: Vi kan sige tillykke til en lang række løbere fra OK Snab, der står til at få overrakt forsinkede DM medaljer.

Der var problemer med teknikken og dermed tidtagningen ved DM stafet, som Herning OK afholdt på Harrild Hede lørdag d. 8/9. Efterfølgende har de kæmpet bravt for at få det løst, og det lader til at det lykkedes.

Magnus Dewett og far, Torben Kristensen; to af klubbens i alt fem Danmarksmestre på langdistancen.

Som Snab'er var det svært at få armene ned, da  resultatlisterne var hængt op ved søndagens DM lang i Ulbjerg Plantage.

For det første vandt 22-årige Magnus Dewett senioreliteklassen H21 og modtog en DIF mesterskabsmedalje.

I den første uge af sommerferien var hele 14 børn fra OK Snab med til årets U1-sommerlejr. Der var fokus på både orienteringsløb og fællesskab, og det var endnu engang en fantastisk oplevelse for alle børn og voksne fra hele sydkredsen.

Ella Kolstrup Hansen, der er 11 år og løber i OK Snab, har skrevet nedenstående beretning: