Orienterings-oplevelser

Beretninger om vores egne løb og om løb, Snab'ere har deltaget i.
Vi har en fast skribent til de fleste løb, men du er velkommen til at bidrage.

Vintercuppens 3. afdeling blev afviklet lørdag d. 23/11 i Haraldskær. Den samlede stillingen findes nedenfor i den vedhæftede fil.

O-track: https://o-track.dk/da/temporary_events
Liveresultat: https://liveresultat.orientering.se/followfull.php?comp=16854&lang=sv
Winsplits: http://obasen.orientering.se/winsplits/online/dk/default.asp?page=classes&databaseId=67058

Tak til alle 107 deltagere som mødte op til træningsløb i Sønderskoven.
Resultater kan findes herunder:

Stræktider (winsplits)

Resultater (PDF)

O-track

 

Den årlige voksentræningsdag blev afholdt i OK SNAB lørdag d. 11. maj. Anja Skaarup har skrevet nedenstående levende beretning fra en dejlig dag i skovene ved Silkeborg. På billedet er det Anja, der slår ud med armene :)

"Det kom noget uventet. Et prik på skulderen. Jeg vendte mig om og mødte Jesper Fenger Grøn, der spurgte om jeg kunne tænke mig at være skygge til voksentræning d. 11 maj på de mellemsvære baner? Moi?! Mente han det virkelig alvorligt? Var han overhovedet klar over om jeg kunne magte det? Jeg, som ganske vist har løbet O-løb en hel del år, meeeen aldrig helt er blevet fuldstændig erfaren og rutineret på de svære baner. Hvordan skulle jeg kunne skygge? Mega pinligt hvis jeg bommer, tænkte jeg. Hvilken skandale for sporten!

Der skulle lidt overtalelse til. Især ungerne derhjemme var insisterende. Det kan du altså godt mor!! Således overgav jeg mig til denne rablende vanvittige ide.

Lørdag d. 5/1 blev årets første vintertræningsløb afviklet i Nørreskoven.

84 glade løbere var en tur i skoven i det dejlige vejr, hvor Malene havde sørget for udfordringer til alle med rigtig gode baner.

Resultater: Se vedhæftede PDF-dokumenter nedenfor.
Stræktider: Winsplits - klasser

Banerne er tilgængelige på O-track.

Resultater Liveresult.orientering.se


Resultatliste klasser: se vedhæftede
Resultatliste baner: se vedhæftede

Stræktider klasser (Winsplits)

O-track

Samlet resultat i vintercuppen

Onsdag før efterårsferien markerede traditionen tro afslutningen på sommersæsonen. Sæsonafslutningen er altid festlig i OK Snab, og i år havde Amanda og Kaj lavet sjove og anderledes udfordringer til både store og små.

Til børnene var der en parløbsstafet omkring Kirkebakkeskolen, hvor man skulle skiftes til at flytte en genstand fra post til post. Banen bød på mange trappe-højdemeter!