Orienterings-oplevelser

Beretninger om vores egne løb og om løb, Snab'ere har deltaget i.
Vi har en fast skribent til de fleste løb, men du er velkommen til at bidrage.

Vi har været lidt tilbageholdende med at fortælle om DM stafet, men nu skulle det være ganske vist: Vi kan sige tillykke til en lang række løbere fra OK Snab, der står til at få overrakt forsinkede DM medaljer.

Der var problemer med teknikken og dermed tidtagningen ved DM stafet, som Herning OK afholdt på Harrild Hede lørdag d. 8/9. Efterfølgende har de kæmpet bravt for at få det løst, og det lader til at det lykkedes.

Magnus Dewett og far, Torben Kristensen; to af klubbens i alt fem Danmarksmestre på langdistancen.

Som Snab'er var det svært at få armene ned, da  resultatlisterne var hængt op ved søndagens DM lang i Ulbjerg Plantage.

For det første vandt 22-årige Magnus Dewett senioreliteklassen H21 og modtog en DIF mesterskabsmedalje.

I den første uge af sommerferien var hele 14 børn fra OK Snab med til årets U1-sommerlejr. Der var fokus på både orienteringsløb og fællesskab, og det var endnu engang en fantastisk oplevelse for alle børn og voksne fra hele sydkredsen.

Ella Kolstrup Hansen, der er 11 år og løber i OK Snab, har skrevet nedenstående beretning:

Snyd ikke dig selv for Christinas fantastiske beretning fra årets voksentræningsdag:

Solen skinner og duggen er for længst forduftet fra det grønne græs. Fuglene kvidrer smukt denne pinselørdag. Det vrimler ind med voksne mennesker i alle aldre på det gamle VB stadion. Her plejer det at være hjulbenede øldrikkende publikummer i røde og hvide farver, men i dag kommer glade og forventningsfulde mennesker i halv-gennemsigtige blå, hvide og røde klubdragter med løbesko, der synger mod flisebelægningen.

Danish Spring er en rigtig forårsbebuder for mange orienteringsløbere i Danmark, Norge og Sverige. Specielt når vinteren trækker ud hos vores nordiske naboer og stævne på stævne bliver aflyst pga. sne er det jo rart, at man kan tage til lunere himmelstrøg (hm?).
I år blev det internationale stævne afholdt i Sorø (sprint), mens mellem- og langdistancen blev afholdt i Hvalsø-skovene.
Der er hård konkurrence om top-placeringerne, og derfor var det glædeligt at se at mange snab'ere er kommet godt i gang med den nye sæson.

Seneste nyerhvervelse i Snabs depot er dette startur fra EMIT til 17.500 kr.
Starturet er finansieret af Nordea-fonden og skal bruges til fremtidige stævner:
Mange tak til Nordea-fonden for tilskuddet.