Løbet foregik blandt gorillaer, spøgelser og heksens kat.

Læs Rasmus og Niels's beretning

                                                    Sct. Hansløb med ulve og spøgelser

Selvom vi ikke kunne holde Sct.Hansløb, fra vores vanlige bålplads pga. udvidelse af dyrehaven, så skulle vi ikke snydes for det traditionsrige løb. Heksen ( Morten Schou) havde også sørget for regnvejr og et nyt startsted.

Heksen havde rykket starttidspunktet frem til kl. 16.00 vi (Rasmus & Niels) havde taktikken klar, en tredje plads var den mest ideelle placering, så skulle der ikke skrives, eller laves løb næste år.

Da starten var gået løb vi over til bilen for at regne lidt på fiduserne. Heksen havde lavet et fint løb med mange finurligheder.

F.eks kunne man finde en post ud fra oplysninger som:

·         et tusindben der spiser et træ

·         midt imellem ulve og soldater

·         grønt spøgelse

·         og den klassiske midten af kortet, valgfri klippe rækkefølge.

 

Vi havde jo fået to kort, så det var om at få dem foldet, så vi kunne finde midten. Det var nemt Trods det så mødte vi formanden ved én af posterne. Han lignede én der aldrig havde været i Nørreskoven før. Rasmus prøvede at sige det var post 3, men den hoppede han ikke på, for den var indtegnet. Men han fik aldrig regnet ud hvilken post det var.

Efter løbet var det tid til bad i klubhuset, derefter mødtes vi ved Fiskerhuset, hvor vi grillede vores mad og hyggede os. Heksen havde regnet, lagt sammen og trukket fra,  og det gav det resultat, at Henning vandt æren som heks og banelægger næste år.

 Formanden havde fundet sig selv  igen og blev nr. 5.

 Kate havde gået rundt, pga hun havde ondt i knæet, og udtalte at hun aldrig før var blevet så godt placeret som nr 3. (Kosten vidner dog om at dette ikke er korrekt..)

Resultat listen i sin fulde længde:

1.       Henning

2.       Rasmus & Niels

3.        Kate

4.       Rikke & Lone

5.       Henrik

6.       Naja & Line

7.       Lene

8.       Nete

9.       Martin

10.   Pernille, Thilde & Lukas

11.   Eik

12.   Marcus & Johnny

13.   Sven  Rye

 

Rasmus og Niels