Den 6., 13. og 20. september har SNAB og Gorm fået mulighed for at benytte TVOs baner til træning for voksne, der løber mellemsvær eller svær orientering (TVO er træningssamarbejde for ungdomsløbere, der mindst løber mellemsvær).

Deltagelse i denne træning kræver tilmelding senest tirsdagen før til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., desuden skal man hjælpe med postindsamlingen. Der er dog væsentlig færre poster end til en tirsdagstræning.

Træningen starter kl. 18:15 med et kort oplæg om aftenens træningsemne ved en af klubbens trænere.
6.9. trænes i Frederikshåb, emne: forenkling af poster.
13.9. trænes i Gyttegård, emne: forenkling af poster.
20.9. trænes i Sønderskoven, emne: kurveorientering.


Det er vigtigt for TVO, at voksentræningen ikke forstyrrer TVO. Derfor planlægger TVO forskellige startsteder og så vidt muligt også forskellig parkering for voksne og TVO-løbere.
Transporten til TVO-træningen skal være uafhængig af transporten til voksentræningen, så det fortsat er TVO-trænerne der styrer, hvornår de unge tager hjem.

Husk tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdagen før med angivelse af ønske om mellemsvær eller svær bane. Du får oplysning om mødested tilsendt pr mail.

O-hilsen
Helle Schou