Naturen er en god kontrast til en planlagt hverdag - et sted man kan stresse af og bruge sine sanser, få ny energi, bevæge sig, udforske og opleve den mangfoldighed der er i naturen.

 

Delta Adventure Sport har valgt sammen med Vejle Idrætshøjskole og Brandbjerg Højskole at arrangere et adventurerace for begyndere. Racet vil hovedsageligt foregå i den smukke natur omkring Vejle, måske med et enkelt stik ind til byen, men det må I jo se når I kommer i gang.

Adventure som sport betyder træning og race inden for mountainbikekørsel, terrænløb, kanosejlads, klatreøvelser og meget mere. Races varer normalt mellem 3 timer og 5 døgn og byder på udfordringer inden for alle de nævnte discipliner, samt et par overraskelser. De gennemføres altid i hold på mellem 2 og 5 deltagere, hvor nødvendigt udstyr og ernæring oftest transporteres af holdet selv, hele vejen.

Adventure sport handler i bund og grund om samarbejde, leg, fællesskab, kreativitet og menneskeligt nærvær. Alle disse ting opleves og dyrkes ved træningen og sættes på prøve gennem de mange timer et race strækker sig over.

Dette løb henvender sig til begyndere og varer mellem 5 og 6 timer.


Læs mere på http://vih.dk/nyhed/naturens-dag