Selvom vi er et stykke inde i det nye år, kan vi godt tåle at se tilbage på den hyggelige juleafslutning i december. Cecilia Uhlemann har skrevet nedenstående om hendes og far-Henriks oplevelser. Tak for det Cecilia :)

"Som debutanter ved årets Julenissenatfidusløb i Snab var jeg og min med-nisseløber Henrik så heldige at løbe med sejren...

Vi lagde ud med at mødes med alle de andre nisser i klubhuset, alle iført nissehue og pandelampe, hvor vi fik en lille smule instruktion. Derefter var der samlet opstilling på linje uden for klubhuset, og tiden blev skudt i gang. Vi spottede straks bord og bænk, som stod lidt derfra, til fidusløsning, og vi tænkte, at hvis jeg sprintede hen til bænken, mens Henrik tog kortene, så kunne vi måske sikre os en plads ved bordet. Taktikken lykkedes - alle andre søgte indenfor i varmen, så vi fik bænken for os selv. Efter et kvarter havde vi fået løst en masse af fiduserne. Der var dog stadig enkelte, vi ikke havde løst, men nogle af dem klarede vi lige så stille hen ad vejen.

Vi synes begge to at de kørte for os i starten, vi havde et fint løbetempo, og vi fik hurtigt løst de fleste af de fiduser, vi mødte på vejen - også nogle stykker, som var lidt svære. I det hele taget var vi enige om, at der var mange rigtig gode fiduser, både for nye nisseløbere og garvede fidusløbere.

Hen mod slutningen begyndte vi at mærke Nørreskovens bakker, og jeg (Cecilia) blev efterhånden lidt træt i benene, så derfor gik det ikke sååå hurtigt, og vi kom ind med et par minutters overtid og indkasserede nogle få julestrafpoint.

Løbsmæssigt følte vi derfor ikke, at det var helt strålende, mens fiduserne var gået ganske fornuftigt. Det holdt dog til at vi vandt en sikker sejr trods de mange andre gode og stærke nissehold. Det var alt i alt et rigtig sjovt løb, og vi glæder os ihvertfald til, at de stærke andenpladsnisser (Amanda og Rikke!) får lavet en masse gode fiduser næste år, som vi alle kan komme ud og få løst, med højt humør og hurtige ben."

Henrik & Cecilia

 

Tak til Lene E. for billederne.

Vedhæftet findes resultatliste, alle poster, og fiduser.

 

 

 

Vedhæftet:
Download this file (Alleposter.pdf)Alleposter.pdf[ ]739 kB
Download this file (Fiduser.pdf)Fiduser.pdf[ ]749 kB
Download this file (Postdef_løsninger.pdf)Postdef_løsninger.pdf[ ]37 kB
Download this file (Resultatliste.pdf)Resultatliste.pdf[ ]37 kB