I vores klublokale. Alle medlemmer kan deltage. Tilmelding til Jesper snarest.

Kurset vil være rettet mod alle niveauer. Fra den helt uerfarne banelægger til den meget erfarne banelægger. Men også for den almindelige o-løber, der bare gerne vil forstå, hvordan en banelægger tænker! De mest erfarne banelæggere vil formentlig skulle hjælpe lidt til med Condes….

Hvis du aldrig har prøvet at lægge baner før, er det målet, at du skal lære de basale ting, så du f.eks. kan lave en klubtræning. Hvis du er mere erfaren, vil der være gode tips og tricks at hente, og der vil være mulighed for diskussioner. Hvis du er almindelig løber, vil du bedre kunne gennemskue banelæggerens finter!

Aftenen er lang, fordi der er meget at komme igennem. Vi vil dele den op i to dele: En første del der vil bestå af en præsentation af principper, regler, retningslinjer og arbejdsgange for banelægning. Anden del vil bestå af praktisk anvendelse af Condes, som er et programmel til banelægning. Condes skal lægges på computeren inden kurset – Flemming og Jesper hjælper gerne med det ugerne inden – eller evt kl 18.30 på dagen.

Krav:    Medbring godt humør, bærbar PC og en rød tusch.
Pris:    Gratis
Undervisere:    Jesper og Flemming

Program:
(Før kurset: kl 18.30-19.00 hjælp til at installere Condes, hvis det ikke er lykkedes hjemmefra. Link, kode mv fås af Jesper)
19.00: Oplæg om banelægning (Flemming)
20.00: Øvelse med papirkort og rød tusch
20.30: Digital banelægningsworkshop, brug af Condes
22.00: Slut

Tilmelding:    Til Jesper på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest.
Tilmelding er vigtig, fordi vi tilretter aftenen lidt forskelligt afhængigt af deltagernes erfaring ud i banelægning