Igen i år skal vi løbe ”post-udsætnings-stafet” den sidste træningsaften. Nogle af jer oplevede det sidste år på Hældagerskolen.
Vi mødes kl. 17.30 til fælles instruktion, så vi forhåbentlig kan starte kl. 17.45 med stafetten. Det bliver jo desværre tidligt mørkt. Det foregår på Lukasskolen, Grundet Bygade 17 i Vejle.

Efter løbet er der fællesspisning med pizza i klubhuset samt uddeling af præmier fra dagens løb.  -Læs videre for instruktion til aftenens løb samt parkering :

”post-udsætnings-stafet”
Man løber to sammen på et hold. En rutineret løber og en mindre rutineret. Mindre børn anbefales at følges med en forælder / voksen. Jeg sætter jer på hold når I ankommer på dagen.
Hvert hold har en ”stafet” (f.eks. en sko eller bluse). Den første på holdet løber ud til post 1, lægger stafetten og løber tilbage til starten og sender den anden på holdet ud til stafetten (post 1), som herefter flyttes til post 2. Så løber man hjem og skifter til den første løber, der henter stafetten ved post 2 og lægger den ud til post 3. - osv.
Man har et kort pr. hold. Den, der løber, har kortet. Der er ikke opsat skærme eller stativer ved posterne, så man skal kunne finde postplaceringen alene ud fra kortet.

Almindelige sprint-baner
Når man er færdig med ”post-udsætnings-stafet”, som tager 20-30 minutter, kan man løbe en almindelig sprintbane. Der er en bane på ca. 1 km og en bane på ca. 2 km.

Parkering:
Der kan parkeres på Lukas Skolen. De ”seje” kan parkere ved klubhuset og løbe de ca. 1,4 km til Lukas Skolen. Det er en god idé, hvis man gerne vil løbe langt, for aftenens løb har ikke så mange kilometer.

OBS. Tag gerne en pandelampe eller lygte med. Der er gadelys i det meste af området, men bare for en sikkerheds skyld.