OK SNAB besatte 5. pladsen i DM Hold-finalen søndag d. 24/9, hvilket var en gentagelse af sidste års præstation. OK SNAB fik det maksimale ud af mulighederne på en dag, hvor holdet var ramt af en række afbud fra nogle af klubbens bedste løbere, primært pga. skader og sygdom. De 69 tilmeldte Snab'ere henviste Kolding til 6. pladsen, mens OK Pan fra Aarhus genvandt danmarksmesterskabet foran Horsens, Søllerød og Hillerød.

Det foregik i et afvekslende terræn med både tæt plantage og åbent landskab vest for Finderup ved Viborg (hvor man i dag kan forkæle sig med varme pandekager i laden, hvor Erik Klipping i fordums tid mødte sine banemænd).

Som sædvanligt var det en rigtig hyggelig dag med god stemning på stævnepladsen. Det er en stor fornøjelse, når hyggeligt samvær kombineres med nørderi omkring resultater, vejvalg og stræktider, samtidig med at der også er overskud til lige at kigge op og heppe på de løbere, der kæmper sig op ad opløbsstrækningen, hvad enten det er klubkammerater eller konkurrenter.

De sportslige resultater kan studeres nærmere på http://www.viborgok.dk/o-loeb/index.php/resultater-af-divisionsturnering - men især et par af ungdomsløberne skal fremhæves her. Lea Kolstrup Hansen vandt D10 og Jeppe Tangsgaard Edvardsen vandt H16B, og for begge løbere gælder, at de først er begyndt i OK SNAB i år og viser stort potentiale. Alle ungdomsløbere fortjener dog et cadeau for deres engagement og store indsats. Først og fremmest er det bare fantastisk at mærke, at de alle havde det sjovt - både i skoven og på stævnepladsen.

Af øvrige resultater kan det fremhæves, at Eva og Axel Örnhagen Jørgensen blev nr. 2 i D14 og H12, at Louise Gjørup og Christina Hovgaard blev nr. 1 og 3 i D35B, at Helle Schou vandt D60 og at Jesper Fenger-Grøn blev nr. 2 i H45.

Magnus Dewett, der netop er blevet udtaget til landsholdets tur til World Cup-løbet i Grindelwald, Schweiz i den kommende weekend, brugte løbet til den sidste afpudsning af formen og kom ind på 4. pladsen i H21 i et godt besat felt. Magnus er ved at være oppe i omdrejninger igen efter en sæson, der ikke er forløbet helt optimalt, og vi ønsker ham held og lykke med de kommende udfordringer i Alperne. Dejligt at Magnus var med i dag - og fedt i det hele taget, at så mange eliteløbere var med i skoven. Det er en af de fantastiske og inspirerende elementer ved orienteringssporten, at elite og bredde dyster side om side i den samme skov.

H45-drengene nørder stræktider og vejvalg :)