Tak for den store opbakning ved weekendens divisionsmatch! OK Snab præsterede at vinde 1. division i Sydkredsen, endda forholdsvis overbevisende. Det betyder, at vi er kvalificeret til finalen (også kaldet DM Hold), hvor vi skal løbe mod de to bedste klubber fra Nord- og Østkredsen samt Kolding fra Sydkredsen.

Finalen løber af stablen d. 24. september i Finderup og Morville Plantage ved Viborg: Terrænet er fint og spændende. Ikke så mange bakker, og heller ingen brændenælder! Selvom det er en finale, er det som det plejer, dvs. baner i alle sværhedsgrader og klasser til alle. Også selvom du ikke har været med før og ikke har nogen særlig erfaring. OK Snab er både en eliteklub og en breddeklub, og det fede ved holdmatcher er, at her kombineres de to hensyn. Det er for alle! Der bliver igen masser af klubhygge på stævnepladsen. Vi arrangerer fælles kage, kaffe og sodavand ved vores klubtelte når vi har løbet.

Hvis du ikke har været med til åbent løb før, så spørg endelig. Spørg en af trænerne til onsdagstræning, eller send en mail til Flemming (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Lone (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). Uanset hvad, hjælper vi meget gerne, også på selve dagen.

Lidt fakta:
Sted: Finderup og Morville Plantage
Tid: 24. september, første start kl. 11.00.
Baner: Alle, fra begynder til svær.
Tilmeldingsfrist: 17. september.
Transport: I udgangspunktet i egne biler. Hvis du ikke har egen bil eller har ønske om samkørsel, så skriv det som kommentar ved tilmeldingen eller brug vores FB side.

OK Snab er både en eliteklub og en breddeklub. Det fede ved holdmatcher er, at her kombineres de to hensyn! Vi var 75 tilmeldt fra Snab i weekenden. Kan vi mon blive endnu flere til finalen?