Selvom vi slog Kolding i DM-finalen sidste år, er det første gang siden 2013, at OK Snab vinder 1. division, sydkredsen. Det må i høj grad tilskrives den efterhånden store bredde, vi har i klubben, for selvom flere af vores stærke individuelle kort måtte melde afbud pga. skader og sygdom, var vi stærkt besat i rigtig mange klasser. Læs mere i Frederick og Lars Thaastis indlæg under billedet:

Søndag den 3/9 var den dejlig solrig søndag på mange måder. Tillykke til alle snab'er for det flotte resultat i anden afdeling af DM for hold. Vi vandt igen alle 3 matcher og er hermed kvalificeret til finalen i DM for hold i Viborg den 24 september.

Kolde facts:
Match 3:  Kolding OK - OK Snab 116,0 - 129,0
Match 5:  OK Gorm - OK Snab 90,0 - 145,0
Match 6:  OK HTF - OK Snab 87,0 - 143,0

Dagen startede med fælles fotografering af de fleste af de 75 tilmeldte snab´er. Derefter gik turen ind i den dejlige Rønshoved Skov, hvor mange udfordringer med væltede træer og brombær skulle overvindes. Efter ½ til 1 times strabadser (for nogle af os lidt længere) kunne vi løbe i mål med sejren.

Det blev til hele 15 klassevindere fra Snab:

Kristian Blok, Jesper Fenger-Grøn, Ulrika Örnhagen Jørgensen, Irene Gammeljord, Torben Kristensen, Jens Liengård, Johanne Kaysen Thomsen, Helle Schou, Lars Pagh, Olivia Fjordside Pagh, Sidsel Edvardsen, Axel Örnhagen Jørgensen, Eva Örnhagen Jørgensen, Louise Bierkampf Gjørup, Ella Kolstrup Hansen

Godt gået til jer alle.

Tak for kage og sodavand

Frederick og Lars Thaasti