Følgende arrangementer anbefales

- udvalgt af bestyrelse og trænere

Flåterne er allerede aktive, så der skal gang i en rutine med at tjekke sig selv og familien og få fjernet evt. flåter efter hvert o-løb.

I vores klublokale. Alle medlemmer kan deltage. Tilmelding til Jesper snarest.

21 Snab-ere havde løsrevet sig fra stuens varme og kastede sig på en kold og blæsende aften ud på Grund Skovs sneklædte og stivfrosne bakker til årets natklubmesterskab.

OK Snabs Morten Örnhagen Jørgensen er udtaget til MTBO U17-landsholdet. Morten har desværre i et par år været begrænset løbsmæssigt af knæproblemer, men har kørt så meget MTB og MTBO, at han har nået et niveau, hvor han nu er udtaget til MTBO U17-landsholdet.

Natløbet (Natuglen) i Grund Skov onsdag den 28/2 er, jf mail fra Jesper, OK Snab's natklubmesterskab. Fri start mellem kl 19 og 20 eller når det er mørkt. Instruktionen er her. Tilmelding via o-service. OBS: se mesterskabsklasserne nedenfor.

30 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen.