Følgende arrangementer anbefales

- udvalgt af bestyrelse og trænere

30 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen.

Sidste år løb fire ungdomsløbere fra OK Snab med en kredsungdomspokal i sydkredsen. Nu varer det ikke så længe, før 2018-sæsonen banker på døren, og i vedhæftede dokument, kan ungdomsløbere (og deres forældre) se, hvilke løb der tæller med i kampen om dette års kredsungdomspokal.

På lørdag er der helt almindeligt træningsløb hos OK Melfar i Staurby Skov. Mødested er Strib Idrætsefterskole, Staurbyskovvej 6, Middelfart.

Husk, at der er på onsdag den 10/1 kl 17.45 at vi starter vintertræning for ungdomsløbere.

Vi starter i klublokalet. Medbring gerne en pandelampe el. lille lommelygte.

Vi vil byde på styrketræning, løbetræning, o-baner - dog ikke det hele hver gang - så kom og vær med.

Slip din indre biathlon-helt løs i Jelling. Sprintbaner : Lang svær 4,9 km / Kort svær-ms 3,9 km / Begynder-let 2,9 km. Desuden 2 skydninger indendørs med lasergevær. Instruktion i skydevåben kl. 12.45. Der er tilmelding senest den 13. december på OK Gorms hjemmeside under Gorm Events. Se invitation. Gennemføres ved min 20 tilmeldte.

Den 10.-11. marts er der Nordjysk 2-Dages tæt på Skagen og den 29.-31.marts gælder det Påskeløb på Fanø. Til begge løb er der baner for alle, og vi plejer at være mange Snab'ere af sted.
Til Nordjysk 2-Dages opfordrer vi til, at I booker overnatning på Danhostel Skagen eller alternativt Hotel Skagen Strand, så vi kan ses mellem løbene, og spise sammen lørdag aften.
Til Påskeløbet har arrangementsudvalget booket 10 værelser på Danland til viderebookning hos Bettina, læs mere i denne teaser. Også på Fanø bliver der mulighed for fælles hygge og spisning, løbssnak mm. Nederst til højre her på siden er der link til indbydelser til løbene.