Følgende arrangementer anbefales

- udvalgt af bestyrelse og trænere

Til alle tilmeldte:
Vi mødes så mange som muligt til fælles instruktion lørdag kl. 9:00 i vores lille klublokale. Det bliver lidt tæt - men Razorbacks har reserveret stadion. (Vi er velkomne til at smutte igennem det store klublokale.)

Efter instruktionen organiserer vi fælles kørsel.

Kører du direkte til Silkeborg, så regner vi med at være cirka kl. 10:30 på P-pladsen på Horsensvej ved Søbadet - koordinater:   56.148898, 9.555563 . Send helst en mail, hvis du vælger denne løsning (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

OBS: Vi løber på rene skærme - dvs. uden tidtagning. Brik ikke nødvendig. (Men et kompas er en god ting :-)

Vi glæder os! / Træningsudvalget

Kære Snab'ere!

Vores venner i Kolding OK har 50 års jubilæum, og i den forbindelse inviterer de til jubilæumsløb og -reception lørdag d. 30. marts. Se mere i indbydelsen.

3. og sidste afdeling af NatCup Syd blev afviklet i Nørreskoven fredag d. 8/3. Se resultater mm her.

Selvom vi er et stykke inde i det nye år, kan vi godt tåle at se tilbage på den hyggelige juleafslutning i december. Cecilia Uhlemann har skrevet nedenstående om hendes og far-Henriks oplevelser. Tak for det Cecilia :)

"Som debutanter ved årets Julenissenatfidusløb i Snab var jeg og min med-nisseløber Henrik så heldige at løbe med sejren...

Tid til at finde nissehuen frem. Så er indbydelsen til årets julenissenatfidusløb klar. Se vedhæftede nedenfor!

Der er poster for både store, små, unge og ældre nisser, så alle vil kunne få en sjov time i skoven.