Følgende arrangementer anbefales

- udvalgt af bestyrelse og trænere

"Manilla-mærkerne er sat i skoven, hullerne i vejen er udbedret... alt er gjort lækkert til vores klubmesterskab". Sådan lyder den supplerende info fra banelæggeren Henning fra Horsens OK. Det eneste vi ikke skal regne med er, at den røde løber er rullet ud, men ellers er alt gjort klar til klubmesterskab i OK SNAB 2019.

Louise og John står igen i år for planlægningen og håber på mange friske og glade Snab'ere i Staksrode Skov lørdag d. 28. september. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor, hvor der også er info om tilmelding (frist 22/9).

Kolding Orienteringsklub inviterer på et lille gratis kursus i kurveorientering lørdag den 7.9. kl 10:30-12 i Frederikshåb / Randbøl Hede.
Fra kl 13 er der åbent stævne (mellemdistance) samme sted. Der er svær bane i 3 længder, mellemsvær og let bane.
Tilmelding i o-service senest søndag 1.9. På dagen sælges baner til det åbne løb fra kl 12-13. Læs mere her

Juniorverdensmesterskab i Orienteringsløb i Århus-Silkeborg-området - det bliver stort - og det er lige om lidt. Kom og hep på Morten og de 11 andre danske løbere. Alle løbsdage kan der købes en åben bane (let/mellemsvære eller svære baner) i målområdet i perioden op til JWOC Tour’s angivne tidsrum - se tider mm i skemaet nedenfor.

Til alle tilmeldte:
Vi mødes så mange som muligt til fælles instruktion lørdag kl. 9:00 i vores lille klublokale. Det bliver lidt tæt - men Razorbacks har reserveret stadion. (Vi er velkomne til at smutte igennem det store klublokale.)

Efter instruktionen organiserer vi fælles kørsel.

Kører du direkte til Silkeborg, så regner vi med at være cirka kl. 10:30 på P-pladsen på Horsensvej ved Søbadet - koordinater:   56.148898, 9.555563 . Send helst en mail, hvis du vælger denne løsning (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

OBS: Vi løber på rene skærme - dvs. uden tidtagning. Brik ikke nødvendig. (Men et kompas er en god ting :-)

Vi glæder os! / Træningsudvalget

Kære Snab'ere!

Vores venner i Kolding OK har 50 års jubilæum, og i den forbindelse inviterer de til jubilæumsløb og -reception lørdag d. 30. marts. Se mere i indbydelsen.

3. og sidste afdeling af NatCup Syd blev afviklet i Nørreskoven fredag d. 8/3. Se resultater mm her.