Hej alle Snab’ere! Det er nu vi skal gribe chancen… Faaborg Orienteringsklub indbyder til 1. divisionsmatch og åbent stævne

Søndag d. 25. april 2021 i Holstenshuus

Vi har nydt trods alt at kunne printe selv og finde poster gennem nedlukningen, men nu kan vi komme til rigtigt løb igen med (næsten) alt det gode, det indebærer. Jubii! Der er mange gode grunde til at slå et slag omkring o-service.dk og taste din tilmelding ind…

●    Du får en tur til og i en smuk forårsklædt fynsk skov.
●    Der er baner i alle længder og sværhedsgrader.
●    Du kan bidrage med points i OK SNABs favør i matchen mod vennerne i naboklubberne.
●    Sandsynligheden for at du kan hilse og heppe på andre klubmedlemmer er stor.
●    Der er kælet for kort, baner og kontrolplaceringer - og kortet ligger klar til dig ved start:-)
●    Lyden af et bippende startur kan høres!
●    Desuden tæller løbet til Sydkredsens Ungdomspokal.

Vi kan dog ikke være sammen på stævnepladsen som vi plejer, når vi er til divisionsmatch. Men tøv alligevel ikke, lad os komme til løb sammen i vores OK SNAB-farver igen!

Den officielle indbydelse finder du her: Divisionsmatch 25. april

Lone R (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) hjælper gerne, hvis du er usikker på hvilken bane du skal løbe.
Seneste tilmelding er d. 16/4, men Lone vi vil gerne have din tilmelding senest dagen inden.

Desuden er der løb i Hesbjerg Skov ugen før - en glimrende mulighed for “fortræning”. Her er der ligeledes tilmelding i O-service.dk

Vi ses - i skoven!