Det er aflysningernes tid, men det er også en tid, hvor vi kommer i skoven og løber orienteringsløb på trods!

Kulturministeriets "Retningslinjer for udendørs idræts- og foreningsliv" nævner specifikt orienteringsløb som en af de aktiviteter, der fortsat kan opretholdes, så vi justerer formen og opretholder både natløb og lørdagstræningsløb. Desuden fortsætter TVO om torsdagen.

Det er helt afgørende, at der på intet tidspunkt er forsamlet mere end 10 personer på det samme sted (ungdomstræning undtaget). ALLE er nødt til at hjælpe med til at overholde dette, så vi fortsat kan afholde orienteringsløb. I OK SNAB afholder vi fortsat natløbstræning sammen med OK Gorm om onsdagen, men i høj grad i form af PRINT SELV. Find her på hjemmesiden løbende info om de aktuelle træninger.

Vi afvikler også vintertræningsløb om lørdagen vinteren over - traditionen tro sammen med de andre trekantsklubber. Info om de enkelte træningsløb vil blive lagt på den arrangerende klubs hjemmeside, og det kommer til at være lidt forskelligt fra uge til uge og afvige en del i forhold til det normale koncept.