Søndag d. 4. oktober afholdes årets klubmesterskab i OK SNAB. Det sker i forbindelse med det åbne løb i Hjermind Skov ved Bjerringbro, hvor der skulle have været løbet DM-hold finale - og hvor OK SNAB selvfølgelig skulle have været med ;) Det er således på toptunede kort i en spændende skov, at vi skal dyste om de ærefulde titler.

Læs alt hvad du behøver at vide i vedhæftede invitation fra arrangørerne Louise og John nedenfor. Der dystes i de sædvanlige A-klasser om klubmesterskabet, men I skal være opmærksomme på, at der også er mulighed for at løbe andre baner som f.eks. begynder for børn eller let eller mellemsvær for voksne, så alle kan få en tur i skoven. Se mere i O-service, hvor der er link til Mariager Fjord OK's invitation. Vi håber at se rigtig mange af jer til en god dag i skoven!

Vedhæftet:
Download this file (2020_Klubmesterskab_indbydelse.pdf)2020_Klubmesterskab_indbydelse.pdf[ ]152 kB