Prøvede du at finde vej med OK SNAB i lørdags? Vi siger tak til alle, der var med til Find vej dagen ved vores klubhus på Vejle Atletikstadion. Vi håber I har fået smag på mere. Husk at vi har et intro-forløb i august/september. Man er også velkommen, selvom man ikke deltog i Find vej:

For alle interesserede - både voksne og børn/unge - har OK SNAB tilrettelagt et introduktionsforløb i august og september. Dette vil være et godt udgangspunkt til at lære at løbe o-løb.

Introduktionen giver kendskab til de grundlæggende principper, og ved hver introduktionsaften gennemgås forskellige emner før træningen.

Introduktionen tilbydes onsdage kl. 17.45 i forbindelse med klubbens ugentlige træningsløb, og foregår på følgende datoer: 19/8, 26/8, 2/9 og 9/9 2020. Træningen foregår fra Vejle Atletikstadion, bortset fra d. 2/9, hvor vi løber i Uhrhøj/Grejsdalen (se træningsplan).

Nedenfor ses også resultatlisten for dem, der prøvede den korte sprintbane rundt om klubhuset til Find vej: