Børn og unge fra OK SNAB sluttede sommerferien af med manér, da de var på ungdomsklubtur til Fjerritslev i en forlænget weekend fra torsdag til søndag i uge 32. Turen var blevet mulig med kort varsel, da klubben fik bevilget penge fra en pulje, Vejle Kommune havde oprettet lige før sommerferien, til etablering af sommeraktiviteter for 6-17-årige. Og så kunne det også kun lade sig gøre, fordi seks af klubbens ældste ungdomsløbere påtog sig at stå for turens afvikling. Rikke, Eva, Rasmus, Jeppe E, Jeppe L og Felix stod på fornem vis for træningerne med banelægning, instruktion, postudsætning og –indsamling samt ikke mindst tam-tam om aftenen. De gamle voksne behøvede bare at være medhjælpende forældre/chauffører/skygger.

Det blev en fantastisk god tur med lige dele læring og socialt samvær. Vi fik varmen i de fede terræner i Blokhus, Torup, Svinkløv og Tranum, vi kølede os af i en badesø og i Vesterhavet, og børnene havde stadig energi til bordtennis, badminton, svømmehal mm om aftenen. Fjerritslev Vandrerhjem dannede den perfekte ramme for turen og stod for forplejningen, så vi bare skulle koncentrere os om at løbe og hygge.

På trods af, at det var med kort varsel, var der 21 børn/ungdomsløbere i alderen 5-15 år med på turen, og de nød virkelig, at deres ældre klubkammerater tog sig af dem og øsede ud af deres viden og erfaring – både i skoven og i forhold til at introducere dem til begrebet tam-tam og ikke mindst elghop. Det var et stort hit! Tak Rikke, Eva, Rasmus, Jeppe E, Jeppe L og Felix for en forrygende tur. Tak for jeres engagement og for at være inspirerende forbilleder for jeres yngre klubkammerater! Det var brobygning af højeste karat.