Onsdag d. 24/6 er forårssæsonens sidste træningsløb. Det er ikke blevet til meget klub-træningsløb, men vi prøver at mødes så mange som muligt igen på onsdag ved 17.45-tiden. Ungdomstræningen er kl. 17.15, og for første gang i år vil der også være MINITRÆNING.

Det er fortsat vigtigt, at vi fordeler os, så vi ikke pludselig er for mange tæt sammen - følg de instruktioner, I får, og hav det generelt i tankerne. Det er igen "print-selv" (med enkelte kort printet til nye medlemmer og deltagere, der har glemt kort). Se pdf’en nederst.

Obs! LÆS banelægger Malene Thomsens instruktion nedenfor. Onsdag er faktisk EN STOR DAG, for vi skal tage vores nye find-vej-poster i Sønderskoven brug. Malene har gjort et stort stykke arbejde for at få nye poster i skoven, lave baner etc - det er virkelig blevet opgraderet. Forhåbentlig vil mulighederne blive flittigt brugt af både klubbens medlemmer, venner, turister og andre besøgende. I må i hvert fald gerne gøre reklame for mulighederne!

Vel mødt på onsdag- og så håber vi, at vi i august kan gennemføre nogle mere normale træninger.

Dsc 0537Instruktion uge 26 Sønderskoven
Print selv o-løb i uge 26 bliver på vores nye Find vej poster i Sønderskoven. Der er her i foråret opsat flere poster/pæle, så der nu også kan tilbydes svære baner. Det betyder, at du ikke skal lede efter de normale orange/hvide postskærme i denne uge, men i stedet finde en pæl med et grønt skilt indeholdende et billede af en orange/hvid skærm.  På skiltet er også et postnummer og en 3 cifret bogstavkode. Banerne findes også i o-track. Der er de sædvanlige 4 baner, men går du ind på Snabs hjemmeside under fanen Find vej i/Find vej i Sønderskoven - link - så finder du flere baner. Der er 9 i alt. Der er også begynderbaner.

Start er ved Granhytten. Parkering ved Søndermarkshallen.

Til dig der ikke kender Find vej, så er det et landsdækkende tilbud om orienteringsløb til alle. Tag et kik på hjemmesiden www.findveji.dk.

Mulighed for postjagt: På Find vej i-hjemmesiden kan du notere bogstavkoden som står på postskiltet i skoven og hermed deltage i konkurrencen om at finde flest poster i Danmark. Der er flere gange om året en postjagt fx i efterårsferien. Det nemmeste, synes jeg, er at have mobilen med i skoven, og så tage et billede af posten og efterfølgende skrive koderne ind derhjemme. Du kan også skrive koderne ned undervejs på mobilen. Det kræver bare, at du er logget ind. De fleste børn vil synes det er sjovt at deltage i postjagten. Johanne og jeg har fundet 701 poster og har tidligere ligget som nummer 35 i Hall of fame, men er rykket ned som nummer 61.

God tur og husk posterne samles ikke ind, så du kan løbe banerne hele sommeren.

Malene

Vedhæftet:
Download this file (Print selv Sdr. skoven uge 26 pdf.pdf)Print selv Sdr. skoven uge 26 pdf.pdf[ ]2010 kB