Orienteringsløb er i høj grad en individuel sport, som i disse Corona-tider i princippet kan dyrkes, uden at man udsætter sig selv eller andre for smittefare. Alligevel er der lukket ned for stævner og fællestræninger, da der selvfølgelig også er et stort socialt element i sporten, hvor man er i nærkontakt med mange mennesker på stævnepladser eller til træning i klubben.

Vi vil i OK SNAB gerne tilbyde o-løb i en form, hvor nærkontakten helt fjernes, så man tager alene i skoven, løber en bane og tager hjem igen. Vi kalder det Print et o-løb. Læs instruktionen og find ugens baner herunder!

Vi har lavet forskellige baner og hængt poster ud. Banerne ligger her på siden som pdf til download og print (se vedhæftede filer nedenfor). Posterne hænger en uge, hvorefter der bliver lavet nye baner og hængt nye poster ud.

I uge 24 er vi hjemme igen i Nørreskoven. Finn og Bettina har lavet nogle dejlige, klassiske baner med en lang svær bane på hele 7,0 km og i det hele taget baner i længder og sværhedsgrader, så der burde være noget for alle. Der er start og mål tæt ved vores klubhus - som der desværre endnu ikke er adgang til. Banerne findes nedenfor som pdf. Der er en let, en mellemsvær og to svære baner. Da der ikke må løbes orienteringsløb i maj/juni måned i Dyrehaven, er banerne forsøgt lavet, så løberne ikke har fordel af at løbe gennem dyrehaven.

Der er ingen IS-enheder af hensyn til smittefare, men banerne vil blive lagt på o-track, så der stadig er et digitalt-socialt konkurrenceelement ;). Banerne er tilgængelige frem til søndag d. 14. juni sidst på eftermiddagen.

Det er fortsat planen, at der laves nye baner hver uge, så længe øvrige aktiviteter er lukket ned.

Tag de nødvendige forholdsregler i forhold til Corona-smittefaren:
•    Man skal undgå kontakt med andre, både før under og efter løbet.
•    Hold afstand til andre løbere i skoven og undlad at konkurrere om at komme først.
•    Lad være med at klaske til skærmen (undgå berøring).
•    Når vi løber, puster og pruster, øges smitterisikoen, så hold ekstra stor afstand.
•    Der er plads nok i skoven til at løbe uden om, eller løbe ind i siden af vejen. Hvis man gerne vil have lov til at overhale en anden løber på en smallere sti, kan man råbe ”Bagfra” hvilket er en anmodning til den foran om at trække lidt til siden så man kan passere i en fornuftig afstand.
•    Generelt skal I tænke jeg godt om og følge myndighedernes anbefalinger, så vi kan gennemføre de åbne orienteringsløb til glæde for så mange som muligt.

Vi ses - på afstand - i skoven...

Vedhæftet:
Download this file (Let uge 24.pdf)Let uge 24.pdf[ ]3812 kB