Som følge af hele situationen med corona-smitte i Danmark, har vi som forening fået henstillinger fra både DOF og Vejle Kommune, som vi selvfølgelig skal rette os efter.

Vi er derfor nødsaget til at aflyse alle klubbens egne aktiviteter foreløbig frem til 13. april. Dette er en forlængelse af den oprindelige aflysning frem til 27/3 og omfatter bl.a. ungdomstræning og TVO-træning, men også andre aktiviteter.

Træningsstart onsdag d. 1. april er således også aflyst. Vi følger fortsat udviklingen og opdaterer løbende hjemmesiden. Træningsplanen her på hjemmesiden er med datoer for 2020, men den første træning er altså aflyst og de videre datoer er med forbehold.

Aflysningerne gælder også alle åbne løb, deriblandt DM Nat, Danish Spring, divisionsmatchen og påskeløbet. Man kan følge med i O-service.

Bedste o-hilsner, bestyrelsen