Som følge af hele situationen med Corona-smitte i Danmark, har vi som forening fået henstillinger fra både DOF og Vejle Kommune, som vi skal rette os efter. Ligeledes følger vi naturligvis de generelle regler om afstand, hygiejne og forsamlinger på p.t. højst 50 personer.

Klubbens fællestræninger i den kendte form med fællesspisning i klubhuset er aflyst frem til sommerferien. Dog er ungdomstræning og TVO-træning genoptaget samt en form for fællestræning om onsdagen i en Corona-tilpasset print-selv form.

Vi følger fortsat udviklingen og opdaterer løbende hjemmesiden. Træningsplanen her på hjemmesiden er med datoer for 2020, og vi håber, at den kan komme til at gælde efter sommerferien. I hører nærmere...

Bedste o-hilsner, bestyrelsen