Første søndag i februar havde vi vintertræningsløb, hygge i klubhuset og klubmesterskab i bowling for ungdomsløbere i OK SNAB.

Ulrika havde lavet fine baner til alle, og solen kiggede frem, så vi havde en supergod tur i skoven, hvor alle gav den gas. Efter et varmt bad hyggede vi i klubhuset med boller, saft og o-banko, så alle fik trænet definitionerne - også de norske :) Til sidst kørte vi ned i bowlingcentret og fandt årets unge klubmestre i bowling.

Nogle fik hjælp af bander, andre klarede sig uden, men under alle omstændigheder var det en time med sjov og grin og kegler, der fløj til alle sider. Efter fintælling kunne årets klubmestre kåres. Tillykke til Maja H. og Alfred hos de mindste og Agnes og Asger hos de største. Og tak til alle for en dejlig eftermiddag!