Den første onsdag i december var vi til årets sidste samling i klubhuset. Det traditionsrige julefidusløb for o-nisser var på programmet, så nissehuerne og pandelamperne var fundet frem og støvet af og blev båret på mange forskellige, kreative måder. Amanda og Rikke blev nr. 2 sidste år og havde derfor - traditionen tro - lavet banerne og opgaverne i år. Og lad det være sagt med det samme: der var udfordringer for alle, både unge og gamle!

En anden tradition er, at vinderne skriver en beretning om arrangementet. Som det fremgår af vedhæftede filer, der rummer både resultatliste, kort, opgaver og løsninger, gik sejren til de rutinerede nisser Flemming og Henrik (aka Good ol' Gammelnok 1 og 2). Indtil redaktionen modtager en tekst, må I nøjes med dette lille opslag, hvor der også er lidt billeder fra aftenen.

Nr. 2 blev Jens og Michael, og vi glæder os allerede til næste år, hvor de to halvgamle nisser skal stå for løbet. På en flot 3. plads kom de meget unge nisser Axel og Asger, der ikke engang er fyldt 100 år.

Det var en super hyggelig aften med mange deltagere i alle aldre. Vi sluttede af med risengrød og pakkeleg, inden vi kunne ønske hinanden glædelig jul :)