DM stafet og DM lang blev afviklet i Grib Skov i weekenden, og OK SNAB kom hjem med medaljer på stribe.

I stafetten lørdag var der GULD til trioen Eva Örnhagen Jørgensen, Ida og Malin Agervig Kristiansson i D20. En rigtig flot præstation af de talentfulde piger – ikke mindst når man tager i betragtning, at Malin er 18 og Eva bare 16 år.

Talentfulde piger har SNAB også i D12, hvor Agnes Fjordside Pagh, Lea Lyders Gade og Ella Kolstrup Hansen ligeledes hentede GULD. Flot, piger!

På medaljeskamlen lørdag var der desuden bronze til Rasmus Edvardsen, Sejer Bloch Rosenvinge og Axel Örnhagen Jørgensen i H12, Linus Agervig Kristiansson, Jeppe Edvardsen og Felix Isaksen i H20, Kaj Isaksen, Jesper Fenger-Grøn og Flemming Jørgensen i H50 og Lars Munch, Helle og Henning Schou i D/H185.

Søndag gentog to af de unge piger GULD-bedriften, da Malin vandt D18 og Ella vandt D12. Desuden var der bronze til Eva i D16 og Linus i H18 samt GULD til Ulrika Örnhagen Jørgensen i D50 og sølv til Flemming i H50, der fik følgeskab på podiet af Jesper på bronzepladsen.

Se flere billeder her.

Næsten 40 Snabere var i skoven i løbet af weekenden i Kongernes Nordsjælland. Tak for en hyggelig tur - og til Lene for endnu engang at forkæle os med fællesspisning på vandrerhjemmet!