OK SNAB genvandt på overbevisende manér 1. division i Sydkredsen ved divisionsmatchen i Højgård Skov. Det betyder, at vi er kvalificeret til divisionsfinalen (også kaldet DM Hold), hvor vi skal løbe mod de to bedste klubber fra hver af de andre kredse samt Kolding fra Sydkredsen. Finalen løber af stablen i Als Nørreskov d. 6. oktober kl. 11.00. Stævneplads er ved Nordal Naturskole.

Selvom det er en finale, er det som det plejer, dvs. baner i alle sværhedsgrader og klasser til alle. Også selvom du ikke har været med før og ikke har nogen særlig erfaring. Det er for alle i OK SNAB! Der bliver igen masser af klubhygge på stævnepladsen. Vi arrangerer fælles kage, kaffe og sodavand ved vores klubtelte når vi har løbet. Og der bliver også arrangeret fælles bustur! Se meget mere i den vedhæftede pdf nedenfor, print den og hæng den på dit køleskab.

Vedhæftet:
Download this file (Divisionsfinale 2019 OK Snab.pdf)Divisionsfinale 2019 OK Snab.pdf[ ]267 kB