OK SNAB er klar til DM-hold finalen efter en suveræn præstation i divisionsmatchen søndag. Den blev afviklet i de sensommervarme skove ved Højgård og Brandbjerg med OK Gorm som værter. Banerne bød på masser af udfordringer og masser af højdemeter!

Med maksimum point 6 og en sammenlagt score på 675 – 383 for de tre matcher mod Kolding OK, Odense OK og HTF Haderslev, var der aldrig tvivl om udfaldet. Vi stillede med 103 deltagere, hvilket må være rekord for OK SNAB i en divisionsmatch, og der var hygge og super stemning på stævnepladsen.

Der var rigtig mange flotte præstationer fra SNAB-løbere. Vi kunne især glæde os over, at mange af de helt unge løbere og mange af de nye voksne løbere gjorde det godt, og så var der selvfølgelig også mange af de rutinerede kræfter, der ikke svigtede. Ingen navne nævnt, ingen glemt - og dog skal det lige med, at der var en OK SNAB-pige på førstepladsen i samtlige 7 pigeklasser fra D10 til D18. Sejt, piger!

Med samlet 11 point i årets to divisionsmatcher er vi vinder af 1. division i sydkredsen og endnu en gang klar til finalen, hvor vi repræsenterer sydkredsen sammen med Kolding OK, der blev nr. 2 med 9 point. Søndag d. 6. oktober skal vi til Als og dyste med de to bedste hold fra henholdsvis nord- og østkredsen. Vi satser på igen at kunne stille med et stort og slagkraftigt hold, der kan udfordre de sædvanligvis stærke klubber fra de andre kredse (så sæt X i kalenderen, kære SNAB’er).