Der var regn over Lohals i weekenden 17.-18. august. Regnen fra oven kom dog heldigvis primært før og efter afviklingen af de jysk-fynske mesterskaber i orienteringsløb, JFM. I år blev de afholdt ved Lohals på det nordlige Langeland, hvor Svendborg OK var arrangør med hjælp fra Odense og Fåborg.

Medaljeregn over OK SNAB var der til gengæld masser af! I stafetten lørdag var der JFM-guld til Ella, Maja og Agnes i D12, Axel, Sejer og Rasmus i H12, Eva, Rikke og Ulrika i D21, Kristian, Thomas og Karsten i H21 samt Jesper, Flemming og Peter i H50. Desuden bronze til Jeppe E, Jeppe L og Casper i H20. Og så var der indvielse af et af de nye klubtelte, der blev brugt både på stævnepladsen og til fællesspisning på campingpladsen!

Søndag bød på langdistance, skoven Vestre Stigtehave bød på udfordringer til alle, og der var hygge og højt humør på stævnepladsen. OK SNAB havde hele 45 løbere i skoven, og alle gjorde det godt. Igen havde vi vores nye klubtelt i brug, selvom regnen heldigvis først kom, da vi kørte hjem.

I bagagen var der igen mange medaljer til SNAB: D10 Maja BRONZE, D12 Ella GULD, D14 Olivia BRONZE, D16 Eva GULD, D18 Rikke GULD, D21AK Malene GULD, D50 Ulrika GULD, H12 Axel GULD, H45B Morten GULD og H50 Flemming GULD. Og så var der også GULD til Marie i Begynder, selvom det ikke var en mesterskabsklasse. Resultater mm kan ses her.

Nu glæder vi os til divisionsmatchen på søndag d. 25. august, hvor endnu flere SNAB’ere skal i skoven.