Der blev i weekenden 25.-26. maj afholdt DM Sprint i Grindsted med den individuelle konkurrence lørdag og mixstafet søndag. OK SNAB var var på podiet med medaljer begge dage, på trods af at mange af klubbens medlemmer var engagerede i afviklingen af løbet.

GULD blev det lørdag til Eva Örnhagen Jørgensen i D16 og Malin Agervig Kristiansson i D18. Fantastisk flot af de to piger! Doris Blok vandt GULD i H/D90 og Flemming Jørgensen sølv i H50. I mixstafet søndag var der GULD i H/D12 til Axel Örnhagen Jørgensen, Ella Kolstrup Hansen og Rasmus Edvardsen. Den talentfulde Vejle-trio var hurtigst af alle og kom i mål på en sikker førsteplads. Tillykke!

Søndag kunne vi også glæde os over en ung og meget talentfuld OK SNAB-sprintstafet, der sluttede på en flot sjetteplads i eliteklassen. Førsteløber var Malin, der fulgte op på lørdagens guldmedalje med hurtigste tid på førsteturen – og i øvrigt næsthurtigste tid blandt alle kvindelige løbere, kun overgået af Maja Alm! Malins bror Linus på 2. tur og Jeppe Edvardsen på 3. tur løb fremragende og holdt OK SNAB inde i medaljekampen, men selvom Evas indsats på sidsteturen var virkelig imponerende, kunne hun ikke helt følge de stærke – og ældre - løbere foran hende, og på opløbet måtte hun se sig slået af først Maja Alm og til sidst Emma Klingenberg. Alt i alt en præstation det unge hold godt kan være stolte af! Læs i øvrigt den flotte omtale af Malin, Linus, Jeppe og Eva i DO-F's reportage i linket her.

I eliteklassen stillede OK SNAB også med et - endnu yngre - andethold. Med hjælp fra Jeppe L præsterede Cecilia, Mads og Olivia fornemt og kom ind på 14. pladsen.

OK SNAB stillede med mange friske hjælpere både lørdag, hvor OK Gorm var arrangør og søndag, hvor WOC 2020 var arrangør. Stor tak for den store hjælp, det store engagement og det høje humør! Løbet blev afviklet i fin stil, banerne og stævnepladsen var publikumsvenlige og speakningen var rigtig god.