Løbere og ledere fra TVO har sidste weekend haft en rigtig god tur til 10-mila [Tio-mila] i Skåne, som er en stor og traditionsrig stafet, hvor både elite og bredde er med. TVO er OK SNAB’s talentsamarbejde med OK Gorm og med deltagelse af løbere fra Kolding OK og OK Melfar, og i år var det lykkedes i fællesskab at komme afsted med tre hold.

Det meget unge herrehold med 10 løbere blev nr. 163, det unge damehold med 5 løbere (sammen med Silkeborg og Trollhättan) blev nr. 108 og ungdomsholdet med 5 løbere blev nr. 65. Alle gennemførte, alle præsterede rigtig godt og resultater kan studeres her. Omtale på DOF's hjemmeside kan ses her, hvor det fremgår, at ungdomsholdet var det 4. bedste danske hold!

Jeg har fået lov til at citere Michael Thygesen, der i et opslag på TVO’s Facebook-side skrev følgende efter hjemkomsten:

”Sidder hjemme i haven og forsøger at fordøje de sidste 2 døgn i Sverige. Først vil jeg sige til alle jer ungdomsløbere som var med, klap jer selv på skuldrene, den præstation i ALLE har lagt for dagen/natten denne weekend har været helt enestående. Må sige jeg blev flere gange temmelig rørt over den måde i greb hele denne udfordring an som vi har budt jer. I var tændte, målrettede, og så fulgte i præcist jeres egen fornemmelse for hvad der var muligt. At se og ikke mindst høre jeres reaktion i mål når i havde overvundet udfordringen, den fortalte ALT.

Til jer forældre, i har verdens sejeste unge mennesker, hold nu op det er en fornøjelse at bruge så mange timer i deres selskab året rundt, det er et helt specielt stof de er gjort af! Tusind tak for lån af dem.

Mvh. en glad og rørt leder/træner”.

Billedet er fra Michaels video af starten af løbet.