Påskeløb 2019 i Stråsø var 3 dage i velkendt vestjysk terræn, der altid er fedt at løbe i. Kombinationen af indlandsklitter, lynghede og plantager giver et kuperet - og eventyrligt - landskab, hvor stedsans og orienteringsteknik for alvor udfordres. Læg dertil et fantastisk påskevejr med høj sol fra morgen til aften. Stævnepladsen summede af liv og glade dage, trængslen var stor omkring væskeudskænkningen og kiosken måtte tidligt melde udsolgt af is.

Vi var omkring 70 løbere fra OK Snab, der deltog i påskeløbet, så der var en stor Snab-lejr på stævnepladsen her til den sidste af årets forårsklassikere for o-løbere. Det blev afholdt øst for Ulfborg i Stråsø Plantage og Nørre og Sønder Vosborg Hede, hvor i alt 2000 løbere var i ude i terrænet og fortrængte ulvene for en stund.

I modsætning til sidste år, hvor vi løb i sne og slud på Fanø, gav de nærmest sommerlige temperaturer optimale betingelser for et stævne, der absolut også levede op til forventningerne. Selvfølgelig vil der være skønhedsfejl, men alt i alt var det et meget velgennemført arrangement, som de dedikerede folk fra Herning OK og Vestjysk OK, Holstebro stod for.

De fleste Snab’ere boede på Ulfborg Skydecenter, hvor der var fine faciliteter til en hyggelig klubtur. Der var højt humør, fælles madlavning, en kold øl på terrassen i eftermiddagssolen, legende og løbende børn, tid til efterrationalisering og underholdning med o-track og meget mere. En superhyggelig klubtur endnu engang.

Rigtig mange Snab’ere leverede forrygende præstationer i løbet af de tre dage. Nogle formåede endda at holde sig på toppen hele vejen igennem og ende på podiet i den samlede stilling, og de skal lige afslutningsvis fremhæves her:

D12B Lea Hovgaard nr. 3
D35B Ditte Busch nr. 1