Foråret spirer, aftenerne bliver lysere – og onsdag d. 3. april starter vi igen op med vores fælles onsdagstræning for alle i klubben. Som sædvanligt er det kl. 17.45, og den første gang er det fra klubhuset, Vejle Atletikstadion, med baner for alle i Nørreskoven. Se træningsplanen her.

Vi glæder os til at se en masse friske o-løbere, og vi er også klar til at byde nye ansigter velkommen. Weekenden forinden har der været Find-vej-dag, så måske er der nogen, der har fået lyst til at prøve mere. Vi tilbyder et opstartsforløb for hele familien, hvor man gratis kan prøve at være med. Der er begynderinstruktion for voksne, ungdomstrænere klar til at tage sig af nye børn, og minitræning for de mindste og deres forældre. Nye må gerne komme 10 minutter før.

Onsdagstræningen er med efterfølgende fællesspisning, når vi træner fra klubhuset. Det gør vi de første to onsdage i træk, som det fremgår af træningsplanen. Derefter vil det være ca. hver anden gang i Nørreskoven, og ellers i et bredt udvalg af andre skove, hvor vi har fine terræner og kort.

En af de første onsdage vil der være tilbud om introduktion til o-service for nyere medlemmer, og i begyndelsen af sæsonen vil der også blive afholdt en klubaften om WOC 2020 en onsdag i forlængelse af fællesspisning. Mere info følger.

Vel mødt – nye og gamle – til en forrygende forårssæson 2019 i OK Snab med mange fantastiske o-løb!